Άντζελα Γκερέκου: To φωτογραφικό άλμπουμ από το οδοιπορικό της στους Άγιους Τόπους

Τους Άγιους Τόπους επισκέφτηκε πρόσφατα η Άντζελα Γκερέκου και όπως φαίνεται από την ανάρτηση της, το ταξίδι αυτό το περίμενε εδώ και αρκετό καιρό. Η εντυπωσιακή κυρία βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ μαζί με την ομάδα προσκυνητών που συντόνισε ο πάτερ Ευμένιος, όπως αποκάλυψε.

Advertisement

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που τράβηξε στο ταξίδι της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματα της από την επίσκεψή της στους Άγιους Τόπους.

Advertisement

Η ηθοποιός, έγραψε: «Ένα οδοιπορικό στους Άγιους Τόπους αν το επιτρέψεις στον εαυτό σου σε γεμίζει με μοναδικά συναισθήματα Πίστης, Αγάπης, Εσωτερικής Γαλήνης…. Είναι ευλογία να πατάς στα βήματα του Χριστού μας, να προσκυνάς τον Πανάγιο Τάφο, τον χώρο του μαρτυρίου, τον τάφο της Παναγίας μας… Να βλέπεις την λίμνη της Γαλιλαίας… Να βρέχεσαι με το νερο του ποταμού Ιορδανη. Να προσκυνάς στα μοναστηρια της ερήμου του Ιορδάνη.. Στον Άγιο Σάββα.. στον Χοζεβα.. Ατελείωτα προσκυνήματα..στα τόσα θαύματα…Νιώθεις όμως κ απέραντο θαυμασμό, συγκίνηση κ σεβασμό για όλους αυτούς που διαφυλάσσουν τις Θερμοπύλες της Ορθοδοξιας κ του Ελληνισμού! Τον Πατριάρχη μας, τους πατερες.. αλλά κ όλους αυτούς τους μοναχούς κ ασκητές που κάτω ενίοτε από επικίνδυνες συνθήκες συνεχίζουν με απέραντη πίστη να υπηρετούν με αυταπάρνηση αυτούς τους ευλογημένος τόπους! Ευχαριστώ τον Πατέρα Ευμενιο κ όλη την υπέροχη ομάδα προσκυνητών που μου έδωσαν την ευκαρια να μοιραστούμε μαζί αλησμόνητες στιγμές! 🙏🏻🤍».

Δείτε τις εικόνες που μοιράστηκε:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement