Γενέθλια για τον Ορφέα Αυγουστίδη – Η Μαρία Τζομπανάκη του ευχήθηκε με σπάνια φωτογραφικά καρέ: “Ο ήλιος εζωγράφισε… γιε μου! Να ζήσεις!”

Γενέθλια είχε χτες ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός είναι ο “ήλιος” της τηλεοπτικής Καλλιόπης.

Advertisement

Η Μαρία Τζομπανάκη έσπευσε να του ευχηθεί με μερικές υπέροχες φωτογραφίες του γιου της από την παιδική και εφηβική του ηλικία. Η ίδια ανέβασε στο instagram το υλικό και με μεγάλη συγκίνηση και τρυφερότητα σημείωσε στη λεζάντα: “Ο ήλιος εζωγράφισε το γαιτανόφρυδο σου! γιέ μου! Να ζήσεις!”

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Advertisement

«Καμαρώνω και θα το ομολογώ ξυπνητή και κοιμισμένη»

Η Μαρία Τζομπανάκη δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει με αυτά τα λόγια για τον γιο της στους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν από μερικούς μήνες με μία ανάρτησή της εξέφρασε την αδυναμία που έχει στον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη.

Advertisement

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία μπροστά από τη μαρκίζα της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο γιος της και ηθοποιός. Στη λεζάντα της ανάρτησης η ίδια σημείωσε: «Καμαρώνω και θα το ομολογώ και ξυπνητή και κοιμισμένη» έχοντας στο πρόσωπό της ζωγραφισμένο ένα χαμόγελο.

Με τη σειρά του ο Ορφέας Αυγουστίδης, είχε σχολιάσει την ανάρτηση λέγοντας: «Μάνα τι έπαθες; Έχεις τρελαθεί;».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement