Μιμή Ντενίση: Η τρυφερή εικόνα με την κόρη της ως βρέφος

Η Μιμή Ντενίση στην πιο τρυφερή εικόνα με την κόρη της. Η σπουδαία δημιουργός έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Μαριτίνα η οποία έκανε την έκπληξη μέσα από το instagram. Η Μαριτίνα ξεκίνησε να συνεργάζεται με τη μητέρα της παράλληλα με τις σπουδές της. Συγκεκριμένα απασχολείται επαγγελματικά στους θιάσους της ηθοποιού.

Advertisement

Η Μαριτίνα, το βράδυ του Σαββάτου δημοσίευσε μια φωτογραφία από όταν ήταν βρέφος, στην οποία βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της. Η Μιμή Ντενίση με τη σειρά της αναδημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την εικόνα:

Advertisement

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε πει για την κόρη της πως:

“Η κόρη μου είναι πολύ ιδιαίτερο κορίτσι, είμαι πολύ περήφανη για εκείνη και τυχερή. Αυτό που λένε για τον ανταγωνισμό μάνας κόρης δεν το έχω βιώσει. Και τέρας να έχω ξυπνήσει το πρωί θα μου πει “τι ωραία είσαι μαμά μου”. Έχει μια αγάπη και τρυφερότητα για μένα. Είναι ένα παιδί που δεν με ταλαιπώρησε ποτέ με ανησυχίες”.

Advertisement

Να σημειωθεί πως η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση, με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη», πήρε το «πράσινο φως» για να μπει στην πλατφόρμα του Netflix.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement