Στιγμές αγωνίας έζησε η Αποστολία Ζώη

Τις δύσκολες στιγμές που έζησε θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια μέσω ανάρτησης αναφέρθηκε σε όλα όσα βίωσε όταν η φωτιά έφτασε κοντά στο σπίτι της. Η ίδια, δημοσίευσε μία φωτογραφία της σε λευκό φόντο και στην λεζάντα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας που έζησε όταν ξέσπασε η φωτιά στην Αττική.

Advertisement

«Και τώρα καλούμαστε να συνεχίσουμε.. Αφού κάηκε ο μίσος αν όχι ολόκληρος ο πνεύμονας καθαρού αέρα που είχε απομείνει γύρω μας.. Αφού χάθηκαν χιλιάδες ανυποψίαστα ζωάκια που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την φωτιά που θέριευε γύρω τους..
Αφού χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής μέσα σε μια νύχτα.. Αφού είδαμε ανθρώπους σε απόγνωση να προσπαθούν βάζοντας τη ζωή τους σε δεύτερη μοίρα να διασώσουν μόνοι τους το σπιτι τους.. Αφού είδαμε τα πρόσωπα παιδιών να είναι θλιμμένα και αποπροσανατολισμένα από την καταστροφή.. Αφού ,αφού, αφού.. Κι εγώ προσωπικά.. Κατοικώ στις πρώτες περιοχές που ξέσπασε η πυρκαγιά.. Κοιμήθηκα το πρώτο βράδυ κάνοντας το σταυρό μου να μην έχει καεί το σπίτι μου μόλις ξυπνήσω..Προσπαθούσα να δω που βρίσκονται οι δημοσιογράφοι για να δω αν είναι μακριά η φωτιά από το σπιτι μου μιας και είχαν εκκενώσει το μέρος και δεν υπήρχε κάποιος εκεί να μου πει τι γίνεται. Κι έτρεχα μέσα στη νύχτα να μαζέψω ό,τι προλαβαίνω σε μια ώρα μην τύχει και γυρίσει ο αέρας και εγκλωβιστώ. Τι να διαλέξεις από μια πορεία ζωής σε μια ώρα; Ανελέητοι λοιπόν στην καταστροφή με τα συναισθήματα στο στήθος μας να κάνουν «πάρτυ»πρέπει να συνεχίσουμε.. Ακόμα να καταλάβουν μερικοί ότι η φύση μια μέρα θα μας καταπιεί και θα έχει δίκιο. Και άντε τα αρρωστημένα μυαλά δεν μπορείς να τα αλλάξεις ούτε με ψυχιατρείο.Εμείς όμως σαν χώρα μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι για το επόμενο γκαζάκι ή απροσεξία ενός πολίτη ή πρωτοφανή καύσωνα που μπορεί να γίνει καταστροφή; Μπορούμε κάθε μέρα να κάνουμε κάτι υπέρ του περιβάλλοντος μπας και καλύψουμε όλο αυτό το χάσμα ;Η θα το βάλουμε στο συρτάρι όπως καθετί που ξεθωριάζει μετά από λίγους μήνες..;», έγραψε η τραγουδίστρια.

Δείτε την δημοσίευσή της:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement