Συγκλονίζει ο Κώστας Αρζόγλου: «Δεν μπαίνω στη θάλασσα από τότε που η Έλλη Λαμπέτη μου ανακοίνωσε ότι η μητέρα μου πνίγηκε»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Ρούτα. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μερικές ακόμη άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον πνιγμό της μητέρας του.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Έχω κάνει 17 τηλεοπτικές σειρές και έχω καταφέρει να μην με λένε ποτέ με το όνομα του ρόλου μου. Έγινε ένα διδακτορικό στο πανεπιστήμιο με τίτλο “Από τον Σκαρίμπα στον Μπέκετ”», δήλωσε ο Κώστας Αρζόγλου, μιλώντας για την εμπειρία του στην τηλεόραση, ενώ αναφερόμενος στη θεατρική του σταδιοδρομία είπε: «Έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου αλλά όλα έχουν πέσει στο θέατρο. Με έχουν κλέψει όμως πολύ, έχει γίνει ολόκληρο μιούζικαλ, περιοδείες και δεν έχω πάρει δραχμή».

Advertisement

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε επίσης και για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του: «Η μητέρα μου πνίγηκε. Ήταν η Έλλη Λαμπέτη που μου το ανακοίνωσε, ήμουν σπίτι της και δεν μπορούσα να οδηγήσω για φύγω. Δεν μπαίνω στην θάλασσα από τότε. Φοβάμαι πάρα πολύ τις “τρίπλες” που μπορεί να μου κάνει. Καταλαβαίνεις πόσο μπορεί να αγαπάς κάποιον όταν σου λείψει. Αυτό το έχω καταλάβει και με θανάτους και σε χωρισμό».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement