Τα διατροφικά μυστικά των Ελληνίδων celebrities

Είναι ωραίες, γοητευτικές και έχουν καλλίγραμμα κορμιά. Μπορεί να ασχολούνται με την τηλεόραση, το θέατρο ή το τραγούδι και τα φώτα να είναι επάνω τους αλλά δεν είναι αψεγάδιαστες.

Advertisement

Ακόμα και για αυτές η ζυγαριά είναι ο μόνιμος εφιάλτης τους. Ψάξαμε τα μυστικά της διατροφής τους και σας τα παρουσιάζουμε. Το καλοκαίρι ήρθε και σε όλες μας αξίζει ένα κιλό λιγότερο στην ζυγαριά.

Δούκισσα Νομικού

Advertisement

Έχει ένα σώμα που για μητέρα 2 παιδιών πολλές θα ήθελαν. Δεν της αρέσουν οι δίαιτες αλλά όσο μπορεί προσέχει την διατροφή της χωρίς να χρειάζεται να στερείται κάτι. Τρώει υγιεινά, μικρά και σωστά γεύματα όλη την διάρκεια της μέρας. Το πρωινό της είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη. Πίνει αρκετό τσάι και το συνοδεύει με ένα φρούτο ή μια μπάρα δημητριακών.

Φαίη Σκορδά

Advertisement

Η παρουσιάστρια έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα γιατί πέρα από τα παιδιά πρέπει να πηγαίνει και πολύ πρωί στο κανάλι για τις ανάγκες της εκπομπής. Είναι πολλές οι φορές που έχει ξεκινήσει να κάνει διατροφή αλλά πάντα κάτι πάει στραβά. Το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα και έχει δει ότι την καλύπτει είναι να τρώει για πρωινό βραστά αυγά και να πίνει τον αγαπημένο της καφέ στο καμαρίνι την ώρα που διαβάζει την σκαλέτα της εκπομπής. Το μεσημεριανό της θα προσπαθήσει να είναι την ίδια ώρα με τα παιδιά για να πουν και τα νέα της μέρας όπου θα φάει κάτι σε πρωτεΐνη μαζί με μπόλικη σαλάτα. Ενώ για βραδινό θα φάει το πολύ μέχρι τις 8 και θα είναι κάτι πολύ ελαφρύ.

Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια έχει ένα από τα ομορφότερα σώματα του ελληνικού πενταγράμμου. Το σώμα αυτό όμως δεν είναι δυστυχώς δώρο Θεού αλλά έχει γίνει μετά από σωστή διατροφή και γυμναστική. Δεν κάνει ποτέ δίαιτα ωστόσο το διαιτολόγιό της αποτελείται από συχνά γεύματα γεμάτα πρωτεΐνη και σαλάτα. Τρώει πρωινό με δημητριακά, με γάλα χωρίς λιπαρά, και το μεσημέρι ψητό κοτόπουλο ή ψάρι, συνδυασμένα με βραστά λαχανικά. Κάποιες ημέρες την εβδομάδα, τρώει και λαδερά, ενώ το αγαπημένο της φαγητό είναι τα γεμιστά.

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια παρόλο που βρίσκεται σε πυρετό διαδικασιών για την τηλεοπτική της επιστροφή δεν ξεχνάει να προσέχει το σώμα της και να τρέφεται σωστά. Έχει βγάλει τελείως από την διατροφή της το ψωμί, την κρέμα γάλακτος και τα γλυκά. Τρώει τρία γεύματα την ημέρα και όταν πεινάσει ξεγελάει την πείνα της με ένα φρούτο. Παρόλο που έχει μεγάλη αδυναμία στα γλυκά τα έχει αποχωριστεί αλλά όπου δει μιλφέιγ δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Κατερίνα Καινούργιου

Είναι νέα, ωραία και πολύ πετυχημένη. Παρόλο που είναι ένα πρόσωπο που έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια κατά διαστήματα για την εξωτερική της εμφάνιση πολλές θα θέλανε να έχουν το καλλίγραμμο σώμα της. Προσέχει πολύ και αρκετές φορές στερείται πράγματα που θέλει να φάει. Το ψωμί για αυτήν δεν υπάρχει. Πίνει πολύ πράσινο τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας. Επίσης δεν τρώει ζάχαρη. Αν σε κάτι αυτό δεν είναι εφικτό θα προτιμήσει την καστανή. Το μόνο που δεν μπορεί να σταματήσει είναι το αλάτι.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement