Τάσος Ξιαρχό και Κόννυ Μεταξά: Οι νικητές του J2US

Αποτελούσαν το φαβορί από την πρώτη στιγμή αλλά ένιωσαν τον θρόνο τους να κλονίζεται από την απειλητική παρουσία του “εξολοθρευτή” Τρύφωνα Σαμαρά!

Advertisement

Ήταν ένας τελικός που είχε απ’ όλα! Ο Νίκος Κοκλώνης “έριξε” αυλαία για το λαμπερό σόου του, το οποίο ανέδειξε νικητές την Κόννυ Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και ο χορευτής αποτελούσαν το αγαπήμενο ζευγάρι της κριτικής επιτροπής, από το δεύτερο μόλις επεισόδιο, καθώς κάθε εμφανισή τους ήταν μοναδική!

Advertisement

Στον μεγάλο τελικό αναμετρήθηκαν μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά που ήταν ζευγάρι με την Χαρά Βέρρα αλλά και την Βίκυ Χατζηβασιλείου που ήταν ζευγάρι με τον Κώστα Καραφώτη.

Τα τρια ζευγάρια έπρεπε να διαγωνιστούν σε 3 τραγούδια, ένα που είχαν πει παλιότερα στον διαγωνισμό ένα καινούργιο και ένα κοινό με τα άλλα 2 ζευγάρια. Ο Τάσος και η Κόννυ διάλεξαν από παλιό το “Cry me a river” του Justin Timberlake, από νέο το “Telephone” της Lady Gaga ντουέτο με την Beyonce και το κοινό που είπαν ήταν το “Κιβωτός” της Ελένης Βιτάλη.

Advertisement

Τα δυο νέα παιδιά, μάγεψαν όχι μόνο την κριτική επιτροπή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που τους χάρισε την πολυπόθητη νίκη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Βίκυ Χατζηβασιλείου και στην τρίτη τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement