Θρήνος για τον σταρ του Hollywood, John Travolta!

Μετά τον χαμό του γιου του, η μοίρα του φυλούσε ακόμα ένα χτύπημα, τον θάνατο της γυναίκας του!

Advertisement

Τραγικές στιγμές για τον 66χρονο σταρ John Travolta, που εχασε τη γυναίκα του Kelly Preston, από καρκίνο του μαστού. Η μόλις 57 ετών, επίσης ηθοποιός, Kelly, πάλευε με τη νόσο τα τελευταία δύο χρόνια. Η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή από το ευρύ κοινό τη σκληρή μάχη που έδινε για τη ζωή της ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία, με την υποστήριξη των συγγενών της και των στενών της φίλων.

Ο Χολιγουντιανός σταρ με ανακοίνωσή του στο Instagram ευχαρίστησε την ιατρική ομάδα που στάθηκε στο πλευρό της και σημείωσε: «Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και τη ζωή της Κέλι», ενώ σημείωσε ότι θα αποτραβηχτεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας για να σταθεί στο πλευρό των παιδιών του.

Advertisement

Λίγα λόγια για την Kelly Preston

Η Kelly είχε παίξει σε περισσότερες από 60 ταινίες και σειρές. Τα πιο γνωστά φιλμ στα οποία είχε εμφανιστεί περιλαμβάνουν το Mischief (1985), το Twins (1988) και το Jerry Maguire (1996).

Advertisement

Γνωρίστηκε με τον Travolta το 1987 στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts». Τέσσερα χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν με σαηεντολόγο ιερέα, αλλά ο γάμος θεωρήθηκε άκυρος κι επανέλαβαν τον γάμο τους. Απέκτησαν 3 παιδιά

Photo from Instagram @johntravolta

Το πρώτο παιδί το απέκτησαν εναν χρόνο μετά το γάμο τους. Ο Τζετ διαγιγνώσκεται στα πρώτα χρόνια της ζωής του με αυτισμό. Οι κρίσεις επιληψίας που παθαίνει  είναι απειλητικές για τη ζωή του. Ομως οι γονείς του αρνούνται να παραδεχτούν επισήμως το σοβαρό πρόβλημα του παιδιού  καθώς η σαϊεντολογία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη του αυτισμού ως ασθένειας.

Τα Χριστούγεννα του 2009 στοίχειωσαν για πάντα την οικογένειά τους, όταν βρίσκουν νεκρό τον 16χρονο Τζετ στη μπανιέρα του εξοχικού τους σπιτιού στις Μπαχάμες.

Photo from Instagram @johntravolta

Τα ιατρικά πορίσματα συνδέουν το τραγικό γεγονός με κρίση επιληψίας αλλά το ζευγάρι τηρεί σιγήν ιχθύος. «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν θα το ξεπερνούσα ποτέ. Η ζωή δεν είχε πια κανένα νόημα και μού πήρε πολύ καιρό για να νιώσω καλύτερα» θα εξομολογηθεί ο ηθοποιός αρκετό καιρό αργότερα. Και για μία ακόμη φορά βρίσκει παρηγοριά στους κόλπους της σαϊεντολογίας.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατηθεί ενωμένο και σχεδόν έναν χρόνο μετά η Κέλυ, 47 ετών τότε, μένει έγκυος στον μικρό Μπέντζαμιν. Ενα χαρμόσυνο γεγονός που τους βοηθά να χαμογελάσουν ξανά!

Photo from Instagram @johntravolta

Λίγα χρόνια μετά όμως, ένα ακόμη δραματικό κεφάλαιο γράφεται στο βιβλίο της ζωής τους. Το 2019 η Kelly θα διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. Θα παλέψει με το τέρας, θα ανέβει έναν νέο Γολγοθά, αλλά μάταια.

Ο 66χρονος John πρέπει και πάλι να μαζέψει τα κομμάτια του και να σταθεί στα πόδια του, για χάρη των δύο παιδιών του. . Όπως έγραψε όμως και στην χθεσινή, σπαρακτική ανακοίνωσή του, η διαδικασία αυτή θα πάρει χρόνο. Η ψυχή του έχει πλέον μία ακόμη ανοιχτή πληγή και ο ίδιος πρέπει να βρει τη δύναμη να την επουλώσει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement