Τόνι Σφήνος! Ο απόλυτος show man σήμερα στο «Σπίτι με το MEGA»

Σήμερα Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, μας περιμένει μία πολύ ευχάριστη βραδιά! Ο απόλυτος show man Τόνι Σφήνος θα είναι ο κεντρικός καλεσμένος της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA».

Έτσι από τις 9 και μετά, ο Τόνι Σφήνος θα μας περιμένει σε ένα μοναδικό μουσικό πάρτι, με ξεχωριστούς καλεσμένους.

Advertisement

Στην τρελή παρέα του θα έχει την Σοφία Αρβανίτη. Την αγαπημένη τραγουδίστρια που θα κάνει μία pop αναδρομή στη δεκαετία του ’90 με τις κορυφαίες επιτυχίες της «Μη μου μιλάς για Καλοκαίρια» και «Πεθαίνω στην ερημιά», ενώ παρουσιάζει και το τελευταίο της single, μία πιο «διαφορετική» εκδοχή του τραγουδιού, «Αν μια μέρα σε Χάσω».

H Shaya που βάζει φωτιά στην Disco με ένα μοναδικό show και κλασικά hits που όλοι κάποια στιγμή έχουμε χορέψει, όπως τα «Hot Stuff», «It’s Raining Men» και «Gimme! Gimme! Gimme!», αλλά και σε με μια μοναδική pop συνεύρεση με τον Toni Sfino.

Advertisement

Κι ακόμα ο Antonis Dominos έρχεται στην παρέα, διασκευάζει κλασικές επιτυχίες και φέρνει τα Χριστούγεννα στο πλατό με τον δικό του μοναδικό τρόπο τραγουδώντας το «Santa Claus Is Coming to Town».

Και special guest της βραδιάς, ο μοναδικός Αντύπας. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής με την ασύγκριτη ερμηνεία του, τραγουδά τις πιο μεγάλες μουσικές του επιτυχίες «Καταιγίδα», «Μωρό μου καλησπέρα», «Είμαι στα Χάι μου» και «Για τα Λεφτά», ενώ μας παρουσιάζει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το ακυκλοφόρητο τραγούδι του «Αίμα Μου».

Απολαύστε όμως από τώρα ένα μουσικό απόσπασμα από το τραγούδι «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» που ο Tonis Sfinos ερμηνεύει με το δικό του απολαυστικό τρόπο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης