Βουγιουκλάκη – Καρέζη: Η δικαστική διαμάχη της Αλίκης με τον Σακελλάριο και η μάρτυρας υπεράσπισης, Τζένη!

Στο “Πρωινό” και συγκεκριμένα στην Μαίρη Αρώνη, μίλησε η Τίνα Σακελλάριου. Η χήρα και πνευματική κληρονόμος του Αλέκου Σακελλάριου, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την δικαστική διαμάχη του αείμνηστου συζύγου της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η Τζένη Καρέζη εμφανίστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αλίκης και αποτέλεσμα αυτής της απόφασης ήταν η Τζένη να μην τα βρει ποτέ ξανά με τον Αλέκο Σακελλάριο.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Ο Αλέκος Σακελλάριος είχε πολλές κόντρες και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε κόντρα και στα δικαστήρια είχαν πάει. Μια φορά είχε κάνει ένα νούμερο παρωδία με την Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ και η Αλίκη του είχε κάνει αγωγή και τον είχε πάει στα δικαστήρια διότι ήταν σκληρό το νούμερο. Εκείνο που του είχε κακοφανεί δεν ήταν τόσο η αγωγή της Αλίκης και του Δημήτρη, όσο ότι μάρτυρας υπεράσπισης της Αλίκης είχε πάει η Τζένη Καρέζη. Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη τα βρήκε, με την Τζένη Καρέζη δεν τα βρήκε. Την Τζένη την είχε βγάλει ο Αλέκος στον κινηματογράφο», λέει η Τίνα Σακελλάριου.

Advertisement

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε και μια άγνωστη ιστορία: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πολλές κόντρες, την μόνη που ίσως φοβόταν ήταν την Άννα Φόνσου, Κάποια στιγμή είχε ανεβάσει ένα έργο του Αλέκου και άρχισε να λέει του Αλέκου θα φύγω. Γυρίζει κάποια στιγμή ο Σακελλάριος και λέει «Αφού δεν μπορεί το Αλικάκι μας, πάρτε την κ. Φόνσου αύριο για πρόβα». Γυρίζει τότε αυτή και του λέει: «Μα τι είναι αυτά που λες Αλέκο, κάτσε να το συζητήσουμε». Ποτέ δεν ξαναέγινε καμία κουβέντα, τελείωσε το έργο μια χαρά».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement