Ζέτα Δούκα: Η τρυφερή αγκαλιά με τον άντρα της ζωής της και το δημόσιο μήνυμα

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα παραμένει το ίδιο ερωτευμένη με τον άντρα της Μιχάλη Χατζηαντωνά σαν την πρώτη φορά.

Advertisement

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2014 και έχουν αποκτήσει την μικρή Θάλεια που σήμερα είναι 6 ετών.

Ο Μιχάλης είναι γυμναστής και με την Ζέτα σχεδόν καθημερινά κάνουν σκληρή προπόνηση.

Advertisement

Αν και έχουν 8 χρόνια διαφορά, (ο Μιχάλης είναι μικρότερος της) έχουν βρει πολλά πράγματα που τους ενώνουν και κρατάνε την σχέση τους ζωντανή μετά από τόσα χρόνια.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ALPHA «Ψέματα» που είναι πολύ ενεργή στα social media, πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τους δυο τους και του αφιερώνει λόγια αγάπης.

Advertisement

Μια τέτοια στιγμή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, με τον σύντροφό της αγκαλιά και ένα μήνυμα που μιλάει για όσους είναι δίπλα της και την στηρίζουν καθημερινά.

Φωτογραφία από Instagram

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Ζέτας

«Εύκολες και ζόρικες. Με γέλιο και με κλάμα. Με χαρά και απόγνωση. Στιγμές που θέλεις να μείνεις μόνος και άλλες που αποζητάς την συντροφιά αγαπημένων. Η ζωή είναι εναλλαγή εικόνων, σκέψεων, συναισθημάτων και ανταλλαγή τους με τα αντίστοιχα των άλλων που σε περιβάλλουν… Η περίοδος που διανύουμε έχει πολλά θέματα και προβληματικά σημεία, για να το πω κομψά. Προσωπικά, είναι από τις δυσκολότερες και πιο απαιτητικές της ζωής μου. Ακόμη όμως και στις πιο μαύρες μέρες μου, υπάρχει φως. Το φως που με κόπο έχω βρει ότι υπάρχει κάπου μέσα μου και το ανακαλύπτω όποτε νομίζω ότι το χάνω αλλά κι αυτό που υπάρχει σε κάποιους ανθρώπους, και δεν διστάζουν να μου το δώσουν απλόχερα όποτε χρειαστώ…φακό. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε ουσιαστικά δίπλα μου! Σας ευχαριστώ ειλικρινά!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement