Extensions χρωματιστές βλεφαρίδες για να τονίσουν το φυσικό σας βλέμμα!

Τα extensions βλεφαρίδων είναι η ιδανική λύση εάν θέλετε να τονίσετε το βλέμμα σας, αλλά μερικές φορές οι απλές βλεφαρίδες δεν φτάνουν. Οι χρωματιστές βλεφαρίδες τονίζουν τα μάτια σας ακόμη περισσότερο από τις βλεφαρίδες  σε φυσικά χρώματα, επιτρέποντάς σας να ξεχωρίζετε. Εάν είστε αληθινά πρωτοπόρες πρέπει να επωφεληθείτε από αυτή την τελευταία μόδα ομορφιάς προτού γίνει mainstream.

Advertisement

Γιατί οι χρωματιστές βλεφαρίδες extensions τονίζουν το φυσικό σας βλέμμα.

Οι χρωματιστές βλεφαρίδες μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές γυναίκες εφόσον καλύπτουν όλη τη χρωματική παλέτα. Μπορούν να λειτουργήσουν σαν σκιά ματιών, αναδεικνύοντας το χρώμα των ματιών σας. Μπορείτε να ζητήσετε extensions που θα συμπληρώνουν και θα τονίζουν τα μάτια σας. Για παράδειγμα, στα άτομα με πράσινα μάτια ταιριάζουν περισσότερο τα extensions βλεφαρίδων μωβ χρώματος, σε καστανά μάτια βλεφαρίδες πράσινων αποχρώσεων και σε μπλε μάτια μπλε.

Advertisement

Οι χρωματιστές βλεφαρίδες αναδεικνύουν το χρώμα των ματίων σας. Προσθέτουν επίσης έκφραση στο βλέμμα και  στα μάτια σας και σας επιτρέπουν να αναδείξετε την προσωπικότητά σας.

Πλεονεκτήματα χρωματιστών βλεφαρίδων.

Advertisement

Οι χρωματιστές βλεφαρίδες,έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των κλασσικών extensions, συμπεριλαμβανομένης  της αύξησης του όγκου και του μήκους των βλεφαρίδων σας , ενώ ταυτόχρονα μειώνουν  την ανάγκη για μακιγιάζ των ματιών σας!

Πώς να ταιριάξετε τις χρωματιστές βλεφαρίδες σας.

Δεν χρειάζεται να περιορίζεστε στο χρώμα των ματιών όταν επιλέγετε τις σωστές χρωματιστές extensions βλεφαρίδες για εσάς. Μια εναλλακτική λύση είναι να ταιριάζετε το χρώμα των μαλλιών σας. Αυτό είναι ιδανικό αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας ένα φωτεινό χρώμα όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή ροζ, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να βρείτε mascara  με τον σωστό τόνο.

Χρωματιστές βλεφαρίδες για όλους.

Πολλοί θα σκεφτούν πως οι χρωματιστές βλεφαρίδες προορίζονται για συγκεκριμένες περιστάσεις, κάνουν όμως λάθος. Για πιο ήπια εμφάνιση μπορείτε να προσθέσετε μερικές έντονες βλεφαρίδες μόνο,διότι για ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων αυτή η μέθοδος είναι πιο κατάλληλη για την καθημερινότητα, παρόλα αυτά όμως εξακολουθεί να σας βάζει στη πρώτη γραμμή αυτής της νέας τάσης!

Δημιούργησε το στυλ που θέλεις.

Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών στυλ extensions βλεφαρίδων για να διαλέξετε, όπου μπορούν να κάνουν τα μάτια σας να ξεχωρίζουν. Ο πιο δημοφιλής τρόπος χρήσης χρωματιστών βλεφαρίδων είναι να συνδιάσετε ένα ποσοστό χρωματιστών βλεφαρίδων με ένα ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό κλασσικών extensions βλεφαρίδων. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των έγχρωμων, τόσο πιο τολμηρό είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που είναι αδύνατο να επιτευχθεί με mascara.

Μια άλλη επιλογή είναι να βάλετε μόνο χρωματιστές βλεφαρίδες αν σας αρέσει να είστε το επίκεντρο της προσοχής. Αν δεν έχετε ενδιασμούς μπορείτε να επιλέξετε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων με ή χωρίς φυσικά χρώματα το λεγόμενο mermaid trend!

Η εφαρμογή διαρκεί λίγο περισσότερο.

Η διαδικασία για τις χρωματιστές βλεφαρίδες είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη των κανονικών extension βλεφαρίδων. Ωστόσο,μπορεί να διαρκέσει  περίπου 30 λεπτά περισσότερο από το συνηθισμένο. Αυτό συμβαίνει απλά επειδή χρειάζεται περισσότερος χρόνος στη τεχνήτρια να τοποθετήσει τις χρωματιστές βλεφαρίδες και να εξασφαλίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Τέλος η επιλογή μιας εξειδικευμένης τεχνήτριας και πόσο μάλιστα για την τοποθέτηση χρωματιστών extensions βλεφαρίδων είναι απαραίτητη. Για να φαίνονται εντυπωσιακές οι βλεφαρίδες, τα χρώματα θα πρέπει να απλώνονται σωστά και συμμετρικά και στα δυο μάτια.   

Ξεχάστε την χρωματιστή mascara και σαγηνέψτε με την πρώτη ματιά!

Ακολουθήστε μας στο Instagram: @kassikaslashes

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement