Γιατί το ημιμόνιμο μακιγιάζ ήρθε για να μείνει!

Μια γρήγορη αναζήτηση μέσω των #SemiPermanentMakeup, #PermanentMakeup και #MicroPigmentation στο Instagram, είναι το μόνο που χρειάζεται για να συνειδητοποιήσουμε ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες.

Advertisement

Καλογραμμένα φρύδια, τονισμένα με eyeliner μάτια και καλοσχηματισμένα χείλη προσφέρουν την ευκαιρία να ξεχάσετε τις χρονοβόρες ρουτίνες μακιγιάζ, έτσι ώστε να είστε ανά πάσα στιγμή περιποιημένες.

Οι περισσότερες από εμάς δεν θέλουμε να διαθέτουμε πάνω από δέκα λεπτά για το καθημερινό μας μακιγιάζ και με το ημιμόνιμο μακιγιάζ πετυχαίνουμε ακριβώς αυτό. Και το εκπληκτικό είναι ότι προσφέρει τα πιο φυσικά αποτελέσματα.

Advertisement

Δεν είναι όμως μόνο η υπόσχεση για εξοικονόμηση χρόνου που έχει απογειώσει αυτή την τάση. Τεχνικές, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ακόμη και μελάνια, έχουν βελτιωθεί δραστικά.

Η βιομηχανία καλλυντικών τατουάζ εξελίσσεται κάθε μήνα. Το τατουάζ του χθες ήταν ένα συμπαγές χρώμα που διαρκούσε πάνω από δέκα χρόνια, αλλά τώρα οι καινούργιες τεχνικές επιτρέπουν το ξεθώριασμα και οι πελάτες μπορούν να αλλάζουν το χρώμα ή το σχήμα κάθε δώδεκα με δεκαοκτώ μήνες.

Advertisement

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ήρθε για να μείνει, γιατί πλέον η βασική του φιλοσοφία βασίζεται στο ότι όλα τα σχήματα δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. Μόνο μέσα από την εκτίμηση των μοναδικών στοιχείων και χαρακτηριστικών που συνθέτουν το πρόσωπο κάθε γυναίκας, μπορούμε να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Tip: Διαλέγετε πάντα, μετά από έρευνα, το σωστό επαγγελματία.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement