Microblading για τέλεια σχηματισμένα φρύδια!

Το Microblading είναι μια πολύ σημαντική τεχνική για εμάς τις γυναίκες, ώστε να έχουμε τα τέλεια φρύδια, ομορφαίνοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερο το πρόσωπο μας.

Advertisement

Θέλουμε όλες να έχουμε ωραία σχηματισμένα, γεμάτα φρύδια, σε  μέγεθος που να ταιριάζει στο σχήμα των ματιών μας και του προσώπου μας, αλλά και σε χρώμα που να ταιριάζει με τα μαλλιά μας. Ο μοναδικός τρόπος για να τα πετύχουμε όλα αυτά είναι το Microblading.

Πώς να αποκτήσετε το ιδανικό σχήμα στα φρύδια? Microblading

Advertisement

Το  Microblading απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να διορθώσει το σχήμα στα φρύδια της με τον πιο φυσικό τρόπο. Είναι η πιο δημοφιλής τεχνική σχεδιασμού φρυδιού τρίχα-τρίχα, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε τρίχες όσο φυσικές όσο και οι δικές μας. Η συγκεκριμένη τεχνική απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες.

Πώς γίνεται ο σχεδιασμός?

Advertisement

Ο σχεδιασμός του φρυδιού γίνεται με τη χρήση του διαβήτη του Χρυσού κανόνα Φ 1,618 (ο αριθμός των τέλειων αναλογιών στη φύση). Στην χρυσή αυτή τομή τον αριθμό Φ (1,618) στηρίζεται και η μέθοδος Phibrows.

Το χρώμα βασίζεται στο φυσικό χρώμα των μαλλιών και των φρυδιών.

Χρησιμοποιούμε ψηφιακές μετρήσεις για να καθορίσουμε τη συμμετρία των φρυδιών και αυτό προϋποθέτει ότι οι μυς του προσώπου να είναι χαλαροί (γι’ αυτό ζητάμε να έχει κλειστά τα μάτια για λίγο ώστε να χαλαρώσουν οι μυς.

Τί επιτυγχάνουμε με την τεχνική αυτή?

 Με την τεχνική Microblading σχεδιάζουμε- εμφυτεύουμε τη χρωστική (pigment) με ένα χειροκίνητο στυλό, όπου στην άκρη του προσαρμόζεται μια αποστειρωμένη λεπίδα, η οποία αποτελείται από μικρές βελονίτσες. Μπορούμε να σχεδιάσουμε πολύ λεπτές τρίχες.

Η χρωστική δεν διέρχεται κάτω από την επιδερμίδα, δεν φτάνει τόσο βαθιά στο δέρμα όσο ένα τατουάζ. Επίσης η ένταση της χρωστικής θα εξασθενίσει με τον καιρό, δίνοντας μας έτσι την δυνατότητα της επαναφοράς του αρχικού αποτελέσματος σε μία συνεδρία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα?

  • Η μέθοδος αυτή μας δίνει ένα τόσο φυσικό αποτέλεσμα, που οι τρίχες που σχεδιάζουμε δεν ξεχωρίζουν από τις αληθινές τρίχες. Ιδανική για όσους θέλουν να ενισχύσουν φυσικά το σχήμα των φρυδιών τους.
  • Επαναφορά του σχήματος των φρυδιών όταν αυτά δεν υπάρχουν (Αλωπεκία), λόγω ηλικίας σε καρκινοπαθείς που ακολουθούν χημειοθεραπεία, αυτοάνοσο νόσημα κλπ.
  • Επαναφορά ασυμμετρίας φρυδιών.
  • Εφέ «ανόρθωσης» της εξωτερικής γωνίας του φρυδιού, δίνοντας πιο νεανική όψη στο μάτι.
  • Με το Microblading μπορούμε να ικανοποιήσουμε σχεδόν κάθε επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως ένα πολύ φυσικό και ελαφρύ γέμισμα μέχρι και ένα πολύ πυκνό φρύδι!

Τα φρύδια τονίζουν, ομορφαίνουν τα μάτια, το σχήμα ισορροπεί αρμονικά το πρόσωπο, δίνει πιο νεανική εμφάνιση.

Microblading… Αυτό που χρειάζεσαι για να έχεις τέλεια φρύδια.

Αισθητικός, Ιδιοκτήτρια Κέντρου Αισθητικής DIVETTE AESTHETIC CENTRE Tel. 2108981280 Γλυφάδα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement