Πώς μπορείτε να αποκτήσετε το τέλειο περίγραμμα προσώπου (οβάλ)

Οι Ραδιοσυχνότητες είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιούν στην ιατρική εδώ και πάρα πολλά χρόνια για αισθητικούς λόγους.

Advertisement

Η καλύτερη θεραπεία προσώπου για όλες τις εποχές

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία γι’ αυτό λοιπόν το λόγο με τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος, μείωσης της σφριγηλότητας, χαλάρωση, λεπτή ρυτίδωση, ακολουθούμε αισθητικές θεραπείες όπως το RF, με σκοπό να αποτρέψουμε τη φθορά του χρόνου, να επιτύχουμε αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, μείωση των λεπτών γραμμών και φυσικά επαναφορά σύσφιξης του οβάλ του προσώπου μας.

Advertisement

Πώς λειτουργούν οι ραδιοσυχνότητες RF

Η συσκευή του RF εκπέμπει ραδιοκύματα, ουσιαστικά προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος, θερμαίνεται το χόριο και τα υποδόρια στρώματα. Με αυτόν τον τρόπο στις ίνες κολλαγόνου προκαλεί σύσπαση, με αποτέλεσμα να συσφίγγεται το δέρμα. Επίσης αυξάνεται ο μεταβολισμός των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν συνεχώς νέες ίνες κολλαγόνου.

Advertisement

Οι RF είναι ότι πιο εξελιγμένο και άνετο, ανώδυνο, μη επεμβατικό για την σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου. Είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και χρώματος και επίσης όλες τις εποχές του χρόνου καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία.

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής από 10 έως 20 λεπτά παρέχοντας κατά την διάρκεια της συνεδρίας μια ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα για 18 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ορατά και η βελτίωση για 3 μήνες μετά το τέλος της θεραπείας.

Το RF τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες του προσώπου.

  • Αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου
  • Συσφίγγει το δέρμα του προσώπου
  • Μειώνει το διπλοσάγονο
  • Λειάνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Αναδόμηση κολλαγόνου

Μια θεραπεία για όλες τις ηλικίες, μια θεραπεία που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Αντιστρέψτε τον χρόνο αποκτώντας ένα λείο σφριγηλό δέρμα για μια πιο νεανική εμφάνιση.

Αισθητικός, Ιδιοκτήτρια Κέντρου Αισθητικής DIVETTE AESTHETIC CENTRE Tel. 2108981280 Γλυφάδα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement