Τα τέλεια νύχια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η αλήθεια είναι ότι φέτος λόγω συνθηκών τα ζευγάρια δε θα γιορτάσουν τον έρωτά τους στο ρομαντικό ημίφως των κεριών κάποιου εστιατορίου αλλά σ ένα ιδιαίτερο tet a tet στο σπίτι.

Advertisement

Αφήστε λοιπόν εκείνον να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα κι εσείς φροντίστε να απογειώσετε τη θηλυκότητά σας μέχρι και τη λεπτομέρεια των νυχιών σας…

Βάλτε τη φαντασία σας να παίξει με χρώματα και σχέδια που ερεθίζουν τα ανδρικά μάτια και γιατί όχι ξαφνιάστε ακόμα και τον εαυτό σας με κάτι πολύ σέξι που ίσως να μην επιλέγατε κάποια άλλη στιγμή.

Advertisement

Το κόκκινο και όλες οι αποχρώσεις του σε ματ η γυαλιστερά βερνίκια έχουν την τιμητική τους αφού είναι το χρώμα του έρωτα και του πάθους.

Βεβαίως οι καρδούλες και τα λουλουδάκια  πρωταγωνιστούν τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου  και μπορούν να παίξουν εντυπωσιακό ρόλο επάνω στα νύχια σας ενώ μια σούπερ ιδέα είναι η λέξη ΑΓΑΠΗ να στολίσει γράμμα-γράμμα κάθε δάχτυλό σας.

Advertisement

Επίσης και οι ιδέες του καθρέφτη, του πουά η του animal print θα κέρδιζαν σίγουρα τις εντυπώσεις καθώς επίσης και του αριστοκρατικού λευκού γαλλικού.

Μπορείτε όμως και να αυτοσχεδιάσετε παρέα με τη nail artist σας η οποία μπορεί να σας προτείνει μια ιδέα που να ταιριάζει απόλυτα και στην ιδιαίτερη βραδιά αλλά και στην προσωπικότητά σας.

Βγείτε λοιπόν απ’ τη μουντή καθημερινότητα και μπείτε στη λαμπερή διάθεση του έρωτα γιατί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μακριά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement