H Έλλη Τρίγγου γίνεται η κινηματογραφική Αλικούλα

Ενθουσιασμένη είναι η Έλενα Ακρίτα αφού το τελευταίο της μυθιστόρημά με τίτλο «Τα τάπερ της Αλίκης» θα γίνει σύντομα ταινία. Οι πρωταγωνίστριες έκλεισαν και εκείνη θέλησε να μας ενημερώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Advertisement

Η ίδια έγραψε:

«Μόλις έκλεισε η υπέροχη τριάδα της διανομής για την ταινία μας «Τα τάπερ της Αλίκης» όπου τρεις γενιές γυναικών αφηγούνται την ιστορία τους. Η γιαγιά Κοραλία, η μάνα Ελένη, η κόρη Αλίκη… Μεγάλη τιμή και χαρά για μένα που στην ταινία θα τις υποδυθούν τρεις σπουδαίες ηθοποιοί. Η Νένα Μεντή (Κοραλία), η Μαρία Ναυπλιώτου (Ελένη), η Έλλη Τρίγγου (Αλικούλα). Ευγνώμων, κυρίες μου».

Advertisement

Η Έλλη Τρίγγου λοιπόν θα υποδυθεί την Αλικούλα η οποία πήρε το όνομα της από τη νονά της Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το best-seller της Ελενας Ακρίτα παρουσιάζει τρεις γενιές γυναικών που ζουν, ονειρεύονται και διεκδικούν: Η Κοραλία, είκοσι χρόνια καθαρίστρια στη Φίνος Φιλμ. Η κόρη της Ελένη, πωλήτρια στο ΜΙΝΙΟΝ, που κάνει κι επιδείξεις τάπερ σε σπίτια κυριών. Και το «εξώγαμο» κοριτσάκι της, η Αλικούλα, που πήρε το όνομα της νονάς της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Η μικρή μέσα στα πολύχρωμα τάπερ της μαμάς κρύβει παιχνίδια, πασχαλίτσες για τα μαλλιά, στρασάκια, Μπάρμπι, επιθυμίες, ελπίδες κι όνειρα. Οταν η Αλίκη μεγαλώνει, κλείνει ερμητικά μέσα στα τάπερ όλα όσα αισθάνεται. Αγάπη, οργή, πόνο, έρωτα, γέλιο και κλάμα. Μέχρι που η ζωή της θα απαιτήσει να ανοίξει τα αεροστεγή καπάκια και ν’ αφήσει τα συναισθήματά της ελεύθερα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement