Eurovision 2021: Αυτό είναι το τραγούδι της Stefania που θα μας εκπροσωπήσει φέτος!

Σε λίγες εβδομάδες, μέσα στον Μάιο θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία ο διαγωνισμός της φετινής Eurovision.

Advertisement

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Stefania με το τραγούδι Last Dance, ένα κομμάτι χορευτικό σε pop ρυθμό δεκαετίας 80′.

Σήμερα μόλις κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα του Last Dance ενώ η πρώτη επίσημη ακρόασή του θα γίνει στο ERTFLIX, την νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, σήμερα το απόγευμα, Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 17:00.

Advertisement


Όπως ενημερωθήκαμε από το Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ, οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας της ΕΡΤ ολόκληρους διαγωνισμούς της Eurovision από το 2004 μέχρι και σήμερα.

Έτσι μέσα από το ERTFLIX, στην νέα κατηγορία με τίτλο Eurovision, θα θυμηθούμε και όλες τις ελληνικές συμμετοχές στον διαγωνισμό, τις πρωτιές, τα τραγούδια αλλά και τα… «παρατράγουδα» που έκαναν την κάθε χρονιά ξεχωριστή.

Advertisement

Από το «Shake it» του Σάκη Ρουβά, μέχρι το «My Number One», την πρωτιά της Έλενας Παπαρίζου, τα χρυσά χρόνια των ελληνικών συμμετοχών ξυπνούν νοσταλγικές αναμνήσεις και μας βάζουν στο κλίμα με τον καλύτερο τρόπο. Η Ρουσλάνα του «Wild Dances», η Άννα Βίσση με το «Everything» οι Lordi, η Βέρκα Σερντούτσκα και οι Ντίμα Μπιλάν και Αλεξάντερ Ρίμπακ, που έφτασαν στην κορυφή των διοργανώσεων του Βελιγραδίου και της Μόσχας αντίστοιχα, κλείνουν μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες. Ακολουθούν μοναδικά στιγμιότυπα με τους Lena («Satellite»), Loreen («Euphoria»), Λούκα Γιώρκα, Demy, Ελένη Φουρέιρα και Κατερίνα Ντούσκα, που παίρνουν ξανά θέση στην οθόνη μας δείχνοντας τον δρόμο για τη διοργάνωση του 2021 μέσα από τη μοναδική αυτή διαδρομή.

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Eurovision

Διαβάστε επίσης

Advertisement