Eurovision 2021: Οι όμορφες γυναικείες παρουσίες του διαγωνισμού

Μερικές μέρες (18, 20, 22 Μαΐου) απέμειναν για τη διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού της Eurovision και άσχετα με το ποια χώρα θα αναδειχθεί νικήτρια, εμείς συγκεντρώσαμε τις όμορφες γυναικείες παρουσίες που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

Advertisement

Έλενα Τσαγγρινού

Είναι η μοναδική διαγωνιζόμενη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Κύπρο με το τραγούδι «El Diablo» καθώς χαρακτηρίστηκε βλάσφημο! Η Έλενα γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1994 και το 2009 συμμετείχε στο talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ενώ το 2013 επιλέχθηκε για τη θέση της τραγουδίστριας στο συγκρότημα OtherView.

Advertisement

Στεφανία Λυμπερακάκη

Η μόλις 18 ετών Στεφανία θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Last dance». Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία από Ελληνες γονείς και είναι γνωστή Youtuber.

Advertisement

Σαμίρα Εφέντι

Η 30χρονη Εφέντι θα εκπροσωπήσει το Αζερμπαϊτζάν με το τραγούδι «Μάτα Χάρι». Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα της κυρίως για τη συμμετοχή της σε μουσικά talent show στον ρόλο τού κριτή.

Ρόξεν

Η μόλις 21 ετών Ρόξεν θα διαγωνιστεί για τη Ρουμανία με το τραγούδι «Amnesia». Ξεκίνησε να τραγουδάει από τα επτά της, ενώ ξέρει να παίζει πιάνο.

Ανα Σόκλιτς

Γεννημένη το 1984, η Ανα Σόκλιτς θα τραγουδήσει το «Amen» για τη Σλοβενία. Είχε πάρει ξανά μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision το 2007 καταλαμβάνοντας την 11η θέση.

Σαμάντα Τίνα

Η Σαμάντα Τίνα, μετά από πέντε φορές που προσπάθησε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, επιτέλους τα κατάφερε και θα εμφανιστεί με το τραγούδι «The moon is rising» για τη Λετονία.

Άντζελα Περιστέρι

Η εντυπωσιακή Άντζελα γεννήθηκε το 1986 στην Αλβανία και έχει ελληνική καταγωγή, ενώ μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Θα εκπροσωπήσει τη χώρα της με το τραγούδι «Karma».

Σένχιτ

Η Σένχιτ θα εκπροσωπήσει το Σαν Μαρίνο με το τραγούδι «Adrenalina». Η καταγωγή της είναι από την Ιταλία και γεννήθηκε το 1979.

Ναταλία Γκορντιένκο

Γεννήθηκε το 1987 και είναι τραγουδίστρια, χορεύτρια και πιανίστρια. Αν και με καταγωγή από την Ουκρανία, ωστόσο θα εκπροσωπήσει τη Μολδαβία με το «Sugar».

Συγκρότημα Huricane

Αυτά τα τρία όμορφα κορίτσια θα εκπροσωπήσουν την Σερβία στην Eurovision.

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί από την Γιάννα Παπανικολάου.

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Eurovision

Διαβάστε επίσης

Advertisement