Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα κάνουν συναυλία σε παγκόσμιο live streaming

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του μουσικού χώρου, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς βρήκαν τρόπο να είναι κοντά στους θαυμαστές τους αυτές τις γιορτές.

Advertisement

Μπορεί τα κέντρα διασκέδασης να είναι κλειστά, οι δύο τραγουδιστές όμως ετοιμάζουν μία ανεπανάληπτη live streaming βραδιά.

Το ζευγάρι θα τραγουδήσει ζωντανά τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) στον εντυπωσιακό χώρο του «Estate», και η συναυλία τους θα μεταδοθεί σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία.

Advertisement

Έτσι λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα τους απολαύσουμε σε ένα μοναδικό live δίωρο performance με solo ερμηνείες και ντουέτα.

Θα ακούσουμε την Καίτη σε κάποιες από τις αμέτρητες επιτυχίες της 30χρονης καριέρας της, καθώς και τα νέα της hits με τον Φοίβο, όπως το πιο πρόσφατο «Σ’ Όποιον Αρέσω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Advertisement

Κι ο Διονύσης θα παρουσιάσει τις δικές του διαχρονικές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων το πρόσφατο «Ξύπνησα Κάπως» που κυκλοφορεί από την Panik Records, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα της Καίτης Γαρμπή η στο viva.gr

Για όσους προμηθευτούν VIP εισιτήριο, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς επιφυλάσσουν ένα pre-show έκπληξη, που θα περιλαμβάνει sound-check experience και interaction μαζί τους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement