8 Λέξεις: Χωρισμοί, επανασυνδέσεις, παράνομες συνεργασίες και αποκαλύψεις στα νέα επεισόδια της εβδομάδας

Στις «8 Λέξεις» την επόμενη εβδομάδα από την Δευτέρα 15 έως την Πέμπτη 18 Μαρτίου θα δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις με χωρισμούς, επανασυνδέσεις και παράνομες αποκαλύψεις.

Advertisement

Δευτέρα 15/3

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 183

Advertisement

Ο Μάρκος σοκάρεται από την παρουσία του Δημοσθένη στο σπίτι της Ναυσικάς. Η Αλίκη φεύγει από το σπίτι του Έκτορα και μετακομίζει μόνιμα στην Κέρκυρα. Παράλληλα, ο Έκτορας πιέζει τη Γεωργία να του εκμυστηρευτεί όλη την αλήθεια, αλλά εκείνη ντρέπεται να ομολογήσει τι κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό που υφίσταται. Ο Αιμίλιος κι η Μάγδα μαθαίνουν ότι περιμένουν κοριτσάκι και βγαίνουν να το γιορτάσουν. Αλλά για κακή τους τύχη θα πέσουν πάνω στην οικογένεια Αρώνη, φέρνοντας την Ελισάβετ σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Σπύρος κόβει κάθε επαφή με την Αλκμήνη και ξαναζεί τον έρωτά του με την Ιφιγένεια, που δείχνει όμως να έχει αλλάξει. Ο Φρίξος πείθει την Έλλη για τη μεταμέλειά του και τα ξαναβρίσκουν. Η Εύα συνειδητοποιεί πως δεν αντέχει να χάσει τον Νικηφόρο και του ανακοινώνει πως θέλει να κάνουν παιδί.

Τρίτη 16/3

Advertisement

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 184

Η Εύα με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να κάνουν παιδί και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Στο μεταξύ, η Γεωργία μιλάει στον Έκτορα και του λέει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της και για τον εκβιασμό που δέχεται τα τελευταία χρόνια. Ο Μιχαήλ προσπαθεί με επιχειρήματα να πείσει τη Βικτώρια να μεταφέρει την εταιρία της στην Αθήνα. Η μικρή Τζουλιάνα δείχνει να ανησυχεί πολύ για την αδερφή της και η Ναυσικά προσπαθεί με κάθε τρόπο να την καθησυχάσει. Λίγο αργότερα, ο Μάρκος δίνει στη Ναυσικά το δώρο της, ελπίζοντας ότι θα το εκτιμήσει, για ακόμα μια φορά όμως πέφτει σε «τοίχο». Ο Φρίξος ενθουσιάζεται με τις ικανότητες της Αλίκης και την προσλαμβάνει αμέσως στο σουβλατζίδικο. Η Ναυσικά πουλάει το αρχοντικό της στην Κέρκυρα και δίνει τα χρήματα από την πώληση στον Μιχαήλ και τον Οδυσσέα. Δημήτρης και Μάρκος είναι έτοιμοι για να αρχίσουν την παράνομη συνεργασία τους. Παράλληλα, η Έλλη ανακοινώνει κάτι πολύ σημαντικό στον Φρίξο.

Τετάρτη 17/3

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 185

Έκπληκτη η Έλλη ακούει από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει και αναγκάζεται να της πει την αλήθεια, ενώ και η συνέχεια θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για την Έλλη. Παράλληλα, η Ιφιγένεια συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλει ο Σπύρος, όμως η νέα της συμπεριφορά δεν του αρέσει καθόλου και θέλει πίσω την Ιφιγένεια που αγάπησε. Ο Οδυσσέας πηγαίνει βόλτα τη Νόνα και κάθονται σε ένα ταβερνάκι στην Παλαιοκαστρίτσα, όπου η Νόνα θα πιεί λίγο παραπάνω και ο Οδυσσέας θα έρθει αντιμέτωπος με σκηνές απείρου κάλλους. Η Σμαράγδα ζητάει από την Κατερίνα να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό της γάμο με τον Σίμο, ενώ ο Άκης βρίσκει στο σπίτι μια κάρτα με ερωτικό περιεχόμενο που απευθύνεται στην Αποστολία και η ενόχληση που νιώθει θα αποτελέσει έκπληξη και για τον ίδιο. Η απάντηση για το αν είναι συμβατή η Τζουλιάνα με τη βιολογική της αδερφή βγαίνει και η συμπεριφορά της μητέρας του κοριτσιού θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για τη Ναυσικά.

Πέμπτη 18/3

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 186

Η Μιρέλλα δείχνει το σκληρό και κυνικό της πρόσωπο κι αρνείται να γνωριστούν οι δύο αδερφές. Ο Δημοσθένης συμβουλεύει τη Ναυσικά να κερδίσει χρόνο σχετικά με την Τζουλιάνα και παράλληλα την πιέζει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Ο Δημήτρης αρχίζει να στρώνει τη δουλειά με τον Μάρκο και ζητάει από την Ηλιάνα να κάνει μια προσθήκη στο τμήμα του και να μεταφέρει εκεί τη Μαίρη Ταβουλάρη. Παράλληλα, ο Άκης παλεύει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και σκέφτεται ακόμα και ακραίες καταστάσεις για να το πετύχει. Η Σίνθια κάνει μια φοβερή επαγγελματική πρόταση στον Οδυσσέα κι αυτός πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά. Ο Έκτορας έχει αφοσιωθεί στο θέμα του εκβιασμού της Γεωργίας και προσπαθεί να την βοηθήσει. Ο Άλκης εμφανίζεται μπροστά στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα κι απαιτεί να του μιλήσει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement