8 Λέξεις: Έρση και Οδυσσέας χωρίζουν

8 Λέξεις: Όλα είναι έτοιμα για την έκθεση και αυτό που φοβόταν η Έρση έγινε… Ο Οδυσσέας μαθαίνει την αλήθεια για όσα έχουν γίνει πίσω από την πλάτη του και διαλύει τα πάντα. Την έκθεση, τη συνεργασία με τη Σύνθια, αλλά και την ίδια του τη ζωή!

Advertisement

Όλοι είναι ενθουσιασμένοι με την έκθεση του Οδυσσέα, που αναμένεται να αποτελέσει σπουδαίο γεγονός και θα απογειώσει την καριέρα του. Αντίθετα απ’ όλους, όμως, ο Οδυσσέας δεν δείχνει να χαίρεται και για μια ακόμα φορά αποφεύγει να υπογράψει τα συμβόλαια με τη Σύνθια, παρότι η έκθεση είναι έτοιμη για τα εγκαίνια.

Την ίδια στιγμή ο Χορέν και ο Τζίμι έχουν έρθει στην Αθήνα για το μεγάλο γεγονός και η Ναυσικά τούς καλεί στο σπίτι της για δείπνο. Αυτό όμως θα αποδειχθεί εκ των υστέρων μια πολύ κακή ιδέα, αφού ο Χορέν θα πει κάτι που θα εκθέσει την Ερση, θα αλλάξει τα πάντα στη σχέση της με τον Οδυσσέα και αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ο Χορέν, που είναι παρορμητικός αλλά που δεν ξέρει ότι η Ερση έχει ενεργήσει πίσω από την πλάτη του Οδυσσέα, αποκαλύπτει την αλήθεια και ο Οδυσσέας βγαίνει εκτός εαυτού με την ίντριγκα της Ερσης και της Σύνθιας και αντιδρά εν θερμώ. Αφού τα λέει έξω από τα δόντια με τη Σύνθια, σκίζει το συμβόλαιο συνεργασίας: «Αυτή η έκθεση δεν πρόκειται να γίνει. Να την ακυρώσετε τώρα και δεν δέχομαι κουβέντα», τους λέει. Όλοι μένουν άναυδοι, ενώ η Ναυσικά δεν μπορεί να αντιδράσει γιατί ήταν εκ των προτέρων σίγουρη για το τι θα γίνει αν καταλάβει ο Οδυσσέας το παιχνίδι που του έπαιξαν. Ωστόσο, η Σύνθια τον προειδοποιεί: «Αν κάνεις το λάθος και ακυρώσεις την έκθεση, να ξέρεις ότι αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος της καριέρας σου», του επισημαίνει, αλλά αυτός είναι αμετάπειστος: «Δεν με ενδιαφέρει για την καριέρα μου», της ξεκαθαρίζει στο τέλος.

Advertisement

Στο μεταξύ η Ερση προσπαθεί να τον μεταπείσει και κυρίως να μην αφήσει να χαλάσει η σχέση τους: «Το έκανα για το καλό σου, Οδυσσέα μου, για το καλό της καριέρας σου», επιμένει και μάλιστα αρνείται να του ζητήσει συγγνώμη: «Δεν βρίσκω τον λόγο να σου ζητήσω συγγνώμη. Εντάξει, μπορεί να σου είπα ένα μικρό ψέμα, αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα το αποτέλεσμα. Όλα έγιναν για το δικό σου καλό», ισχυρίζεται. Ο Οδυσσέας όμως δεν μπορεί να καταλάβει και δεν θέλει να δεχτεί τις δικαιολογίες της: «Δεν με ενδιαφέρει, Ερση, γιατί το έκανες. Μου είπες ψέματα, έκανες πράγματα πίσω από την πλάτη μου και με κορόιδευες ότι δεν ξέρεις τίποτα για όσα ζητούσε η Σύνθια, ενώ εσείς μια χαρά τα είχατε κανονίσει. Για μένα, χωρίς εμένα. Αυτό δεν πρόκειται να το καταπιώ και απορώ πώς πίστεψες κάτι τέτοιο», της λέει της ζητάει να χωρίσουν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω σε έναν γάμο που δεν υπάρχει ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη», της ξεκαθαρίζει!

Στο TV24 που κυκλοφορεί από την Μαρία Μεταξιτινού!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement