8 Λέξεις: Η Ιφιγένεια μαθαίνει για το εξώγαμο του πατέρα της

Διαβάστε το ρεπορτάζ που έκανε το περιοδικό TV24 για την αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις».

Advertisement

Όσο περνάει ο καιρός τόσο ποιο πολύ δένετε ο Μιλτιάδης με τον γιο του. Ωστόσο, ακόμα φοβάται πολύ να τον βάλει μέσα στην οικογενειακή καθημερινότητα και κυρίως φοβάται την αντίδραση της Κατερίνας, από την οποία κρύβει τα πάντα. Παράλληλα, ούτε και η Ιφιγένεια γνωρίζει για την ύπαρξη του εξώγαμου γιου του πατέρα της. Τι θα συμβεί μόλις το μάθει;

Ο Μιλτιάδης, πίσω από την πλάτη της Κατερίνας, πάει για φαγητό στο σπίτι του Αλκη, όπου οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν αυτή την παρέα. Ο Μιλτιάδης είναι ενθουσιασμένος από την ευγένεια και την εν γένει συμπεριφορά του γιου του, ενώ αυτό που θέλει είναι να βρει έναν ομαλό τρόπο να μιλήσει στην κόρη του.

Advertisement

Την ίδια στιγμή η Ιφιγένεια μαζί με την Ελλη φτάνουν στην Αθήνα και πάνε να διαλέξουν νυφικό στο ατελιέ της Σμαράγδας, αλλά η Ελλη δηλώνει αναποφάσιστη και αρχίζει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Στο μεταξύ η Ιφιγένεια έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τους γονείς της. Αφού μιλάει μαζί τους, ανακαλύπτει πως της έχουν πει ψέματα και ότι κάτι άλλο της κρύβουν: «Καλά τώρα, με πείσατε! Δεν αφήνετε τις βλακείες να μου πείτε τι συμβαίνει πάλι εδώ;», τους λέει, αλλά εκείνοι καταφέρνουν και πάλι να τα μπαλώσουν: «Τίποτα δεν συμβαίνει, κορίτσι μου. Γιατί πάει συνέχεια το μυαλό σου στο κακό; Όλα είναι καλά, απλά έχω πολλά τρεξίματα αυτόν τον καιρό με το κόμμα και είμαι κάπως πιεσμένος», την καθησυχάζει ο Μιλτιάδης. Λίγο αργότερα όμως ο Μιλτιάδης θέλει να ξαναβρεθεί με τον Αλκη και προφασίζεται ξανά μια δικαιολογία: «Εγώ θα σας αφήσω, δυστυχώς, γιατί έχω μια επαγγελματική συνάντηση που δεν γίνεται να αναβάλλω», του εξηγεί και ξαναβγαίνει για φαγητό με τον Αλκη. Ωστόσο δεν αισθάνεται άνετα με το να κρατάει ένα τόσο μεγάλο μυστικό από την κόρη του και αποφασίζει να μιλήσει στην Ιφιγένεια για την ύπαρξη ενός πιθανού αδερφού της. Έτσι, μόλις γυρίζει, την πιάνει για να μιλήσουν: «Ιφιγένεια, είχες δίκιο. Κάτι υπάρχει τον τελευταίο καιρό που σου έχουμε κρύψει. Δεν ξέρω πώς να σου το πω, παιδί μου. Πιθανόν να έχεις έναν αδελφό». Η Ιφιγένεια βάζει τα γέλια: «Πλάκα μου κάνεις;», τον ρωτάει. Ο Μιλτιάδης όμως της εξηγεί τι έχει συμβεί και της λέει ότι περιμένει το τεστ για να σιγουρευτεί: «Ούτε κι εγώ το ήξερα, Ιφιγένεια. Αυτό συνέβη πολλά χρόνια πριν, πολύ πριν παντρευτώ με τη μητέρα σου. Κι εγώ αγνοούσα την ύπαρξή του», της εξηγεί. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια έκπληκτη από την αποκάλυψη του Μιλτιάδη για το ενδεχόμενο να έχει αδελφό, ζητάει να μάθει λεπτομέρειες.

Ο ΑΚΗΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

Advertisement

Στο TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement