8 Λέξεις: Ο Άκης και η Αποστολία παντρεύονται

Διαβάστε το ρεπορτάζ της σειράς του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις» που κυκλοφορεί στο TV24 από την Μαρία Μεταξιτινού.

Advertisement

Δεν περνάει μέρα που ο Άκης να μη δείχνει την αδυναμία του στην Αποστολία. Ωστόσο η Αποστολία, η οποία τρέφει κι αυτή αισθήματα για τον Άκη, δεν αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο για να προχωρήσει μαζί του. Τα πράγματα όμως αλλάζουν και μια νέα πρόταση γάμου θα τη συγκινήσει και θα πει το πολυπόθητο «ναι»…

Ο Άκης και ο Μανούσος τσακώνονται με αφορμή έναν μικρό τραυματισμό της Αποστολίας, ενώ ο Άκης έχει ακόμα πολλά να αντιμετωπίσει, με πρώτο τη σχέση της Ηλιάνας και του Παύλου που όσο πάει και σοβαρεύει, κάτι που τον ανησυχεί ιδιαίτερα. Την ίδια στιγμή μάλιστα ο Άκης προσπαθεί να ανακαλύψει τον αποστολέα του μέιλ με τα video και η Ηλιάνα είναι πλέον σίγουρη ότι θα φτάσει σ’ αυτήν. Με όλα αυτά τα προβλήματα που τον βαραίνουν, ξέρει ότι μόνο η Αποστολία μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται καλά, να τον αποφορτίζει και να νιώθει ότι κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά γι’ αυτόν. Έτσι, χωρίς να το σκεφτεί άλλο, ο Άκης γυρίζει στο σπίτι εξομολογείται στην Αποστολία: « Ξέρεις ότι με ενδιαφέρεις. Αυτό όμως που θέλω να μάθεις τώρα είναι ότι τα συναισθήματά μου για σένα δεν είναι ούτε φιλικά, ούτε συντροφικά. Είναι καθαρά ερωτικά. Σε θέλω και έχεις όλα τα προσόντα να σταθείς στο πλάι μου, σαν γυναίκα μου. Έχεις όλο το πακέτο, ρε παιδί μου, πώς το λένε», της ομολογεί και της ξανακάνει πρόταση γάμου: «Λοιπόν τι λες; Θα μου κάνεις την τιμή να γίνεις η κύρια Αρώνη, με δόξα και τιμή που λένε;»!

Advertisement

Η Αποστολία αυτή τη φορά κάμπτεται. Του χαμογελάει και δέχεται την πρόταση του Άκη: «Ναι, δέχομαι και σε ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνεις», του λέει. Λίγο αργότερα ανακοινώνουν τα ωραία νέα και προτείνουν στην Ηλιάνα και την Ελισάβετ: «Σκεφτήκαμε, αν δεν έχετε αντίρρηση, να γίνεται μάρτυρες στον πολιτικό μας γάμο», λένε και φυσικά εκείνες δέχονται με μεγάλη χαρά, ενώ η Ηλιάνα αγκαλιάζει με αληθινή αγάπη την Αποστολία.

H MAIΡH EKBIAZEI KAI TH NAYΣΙΚΑ

Advertisement

Η Ναυσικά μαθαίνει πως η Μαίρη τα έχει μπλέξει με τον Μάρκο και θορυβείται: «Κάτι δεν μου πάει καλά εδώ πέρα», λέει και σκέφτεται να συναντηθεί μαζί της. Η συνάντηση γίνεται και η Μαίρη λέει στη Ναυσικά όλη την αλήθεια για τη δουλειά με τον Μάρκο και την εκβιάζει για πολλά χρήματα, απειλώντας την ότι θα εκθέσει τον Μιχαήλ ανεπανόρθωτα: «Έχω τη δύναμη και θα το κάνω αν δεν μου δώσετε αυτά που ζητάω», ισχυρίζεται. Η Ναυσικά όμως, αντί να υποκύψει στον εκβιασμό της Μαίρης, εξαγριώνεται και την διώχνει κακήν κακώς: «Σήκω και φύγε από εδώ, που έχεις το θράσος να με εκβιάζεις. Μην τολμήσεις και πειράξεις τον γιο μου, θα έχεις να κάνεις μαζί μου και εγώ δεν είμαι Μάρκος. Δεν αστειεύομαι», της ξεκαθαρίζει. Η επόμενη κίνησή της Μαίρης όμως είναι να πάει στον Μάρκο κι εκεί η κατάσταση παρεκτρέπεται. Ένας νέος καβγάς και ένας νέος εκβιασμός φτάνει τα πράγματα στα άκρα και ο Μάρκος βλέποντας ότι δεν έχει άλλα περιθώρια, ενδίδει στον εκβιασμό της Μαίρης δίνοντάς της και το υπόλοιπο ποσό.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement