8 Λέξεις: Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη αγωνιούν για το αποτέλεσμα του τεστ DNA

Διαβάστε τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις» για την εβδομάδα Δευτέρα 12 έως Πέμπτη 15 Απριλίου 2021.

Advertisement

Δευτέρα 12/04

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 197

Advertisement

Ο Έκτορας καταφέρνει να παγιδέψει τον εκβιαστή της Γεωργίας. Ο Μιλτιάδης προφασίζεται επαγγελματική συνάντηση για να ξαναβγεί για φαγητό με τον Άλκη και αποφασίζει να μιλήσει στην Ιφιγένεια για την ύπαρξη ενός πιθανού αδερφού της. Ο Φρίξος ολοκληρώνει το αστυνομικό του μυθιστόρημα και το δίνει στον Οδυσσέα να το διαβάσει και να του πει τη γνώμη του. Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα καθώς δεν έχει αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία. Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Ηλιάνα πως είναι και πάλι μαζί με τον Αιμίλιο. Τελικά, η Μαίρη ενδίδει στην πολιορκία του Μάρκου και διανυκτερεύει σπίτι του. Ο Δημοσθένης δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από Κύπρο αλλά δεν ξέρει αν θα κάνει το βήμα, γιατί δεν θέλει να χάσει τη Ναυσικά. Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Αποστολία και της ομολογεί ότι ζηλεύει πολύ τον νέο της σύντροφο.

Τρίτη 13/04

Advertisement

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 198

Ο Άκης ζηλεύει για τα κρυφά ραντεβού της Αποστολίας και αποφασίζει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια έκπληκτη από την αποκάλυψη του Μιλτιάδη για το ενδεχόμενο να έχει αδερφό, ζητάει να μάθει λεπτομέρειες. Ο Φρίξος έχει λυσσάξει με το θέμα του θηλασμού και περιφέρεται σε όλη την Κέρκυρα προσπαθώντας να βρει συμπαραστάτες στον προβληματισμό του, αφού η Έλλη δείχνει να τον αγνοεί, καθώς είναι αφοσιωμένη στις πρόβες του νυφικού της. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δώσει την έγκρισή του στη Σύνθια για να συνεχιστούν οι προετοιμασίες της έκθεσης στην Αθήνα. Η Ηλιάνα κρυφακούει μια συζήτηση του Δημήτρη με τη Μαίρη και αρχίζει να τους υποψιάζεται. Μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Μαίρης κι αυτό που θα βρει θα ενισχύσει τις υποψίες της. Η Βικτώρια δέχεται να κάνει έναν συμβιβασμό στο θέμα του Άγγελου και πηγαίνει στη Ναυσικά να το συζητήσουν.

Τετάρτη 14/04

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 199

Ο Οδυσσέας υπογράφει το προσύμφωνο με τη Σύνθια Ο Έκτορας, χωρίς καν να κρατάει πλέον τα προσχήματα, πηγαίνει στο γραφείο του Αιμίλιου και τον εκβιάζει με τα στοιχεία που έχει, για να σταματήσει το σφυροκόπημα στον Μιχαήλ. Ο Άκης βγαίνει με την Αποστολία και η πρόταση που θα της κάνει θα την αφήσει άναυδη! Η Αποστολία την απορρίπτει και τον σοκάρει με την αντίδρασή της. Του υπόσχεται όμως πως δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι. Ο Φρίξος έχει τρελές απαιτήσεις από την Έλλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνη αντιδρά. Η συνεργασία του Οδυσσέα και της Σύνθιας δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές καθώς ο Οδυσσέας νιώθει να πιέζεται.

Πέμπτη 15/04

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 200

Η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα σχετικά με το γράμμα στην αδερφή της και προσπαθεί να βρει μια λύση. Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη αγωνιούν για το αποτέλεσμα του τεστ dna. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Μάρκο. Η Ηλιάνα ερευνά την ύποπτη σχέση του Δημήτρη και της Μαίρης και ανακαλύπτει κάτι που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η Νόνα φυτεύει τον σπόρο της αμφιβολίας στον Οδυσσέα, λέγοντάς του ότι η Έρση μπορεί να ήξερε για την επαγγελματική πρόταση της Σύνθιας. Ο Παύλος, ένας νέος ρεπόρτερ, προσλαμβάνεται στο κανάλι και γρήγορα κεντρίζει το ενδιαφέρον της Ελισάβετ. Η Ναυσικά παροτρύνει τον Δημοσθένη να δεχτεί την επαγγελματική πρόταση που του έγινε, αλλά εκείνος φοβάται πως μια τέτοια κίνηση θα τους χωρίσει. Για αυτό της προτείνει να τον ακολουθήσει.. Η Μάγδα μπαίνει αιφνιδιαστικά στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πετυχαίνει σε τρυφερό ενσταντανέ με την Ελισάβετ.. 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement