«8 λέξεις»: Ο Σπύρος φτάνει στα όρια του με τη συμπεριφορά της Ιφιγένειας

Ο Έκτορας μαθαίνει κάτι πολύ ύποπτο και ο Σπύρος φτάνει στα όρια του με τη συμπεριφορά της Ιφιγένειας. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα συμβούν απόψε στις «8 λέξεις».

Advertisement

Αμηχανία επικρατεί στο σπίτι μεταξύ Έκτορα και Ευδοκίας με την Αλίκη να προσπαθεί να εξομαλύνει λίγο την κατάσταση. Ο Έκτορας όμως βγάζει ένα συμπέρασμα για την Ευδοκία και το μοιράζεται με την Αλίκη, βάζοντάς την σε μεγάλο προβληματισμό. Η συγκατοίκηση στο σπίτι του Σπύρου προκαλεί κι άλλη τριβή μεταξύ των τεσσάρων φίλων. Στο μεταξύ, ο Άκης με την Αποστολία πάνε στην Αγία Νάπα και περνάνε μια πολύ όμορφη μέρα μαζί.

Η Ελισάβετ φέρεται άσχημα στον Αιμίλιο παρουσία του Σίμου. Μετά το δείπνο, η Ευδοκία καλεί την Αλίκη για καφέ κι αυτή τη φορά την φλερτάρει ανοιχτά. Ο Σπύρος δεν μπορεί άλλο με τη συγκατοίκηση και έχει μια έκρηξη θυμού που τους αφήνει όλους άναυδους. Παράλληλα, ο Οδυσσέας ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά και δείχνει πιο προβληματισμένος από ποτέ με το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο Έκτορας μαθαίνει κάτι πάρα πολύ ύποπτο για τον Γεωργέα…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement