8 Λέξεις: Ραγδαίες ανατροπές, μεγάλες αποκαλύψεις, ο γάμος και η εξέταση DNA

Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου «8 Λέξεις» έρχεται από την συχνότητα του ΣΚΑΙ να μας συνεπάρει για μία ακόμα εβδομάδα με τις εξελίξεις της.

Advertisement

Διαβάστε τις περιλήψεις του 2ου κύκλου της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς για την εβδομάδα Δευτέρα 22 με Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021.

Δευτέρα 22/03

Advertisement

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 187

Ο Άκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να ψαρέψει την Αποστολία για να μάθει αν είναι ερωτευμένη, αλλά εκείνη υπεκφεύγει. Ο Έκτορας ενημερώνει την Γεωργία πως ο εκβιαστής της είναι κλεπταποδόχος. Η Γεωργία νιώθει υποχρεωμένη από τη βοήθειά του και οι δύο τους έρχονται πιο κοντά. Ο Φρίξος τρέχει όλη μέρα, προκειμένου να ικανοποιήσει τις λιγούρες της Έλλης και το κάζο από τον Οδυσσέα και τον Σπύρο πάει σύννεφο. Η Ναυσικά ανακοινώνει στην Τζουλιάνα πως εκείνη κι ο Δημοσθένης είναι και πάλι μαζί. Η Σμαράγδα κι ο Σίμος ετοιμάζονται να πάνε στο Δημαρχείο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη του Άκη ταράζει το πρόγραμμά τους. Παρόλα τα εμπόδια, το ζευγάρι παντρεύεται πίσω από την πλάτη του. Ο Μιλτιάδης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν ο Άλκης τού ανακοινώνει πως είναι γιος του…

Advertisement

Τρίτη 23/03

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 188

Με μεγάλη έκπληξη ο Μιλτιάδης ακούει την ιστορία του Άλκη και είναι πραγματικά συγκλονισμένος στο ενδεχόμενο αυτός ο άγνωστος νεαρός άντρας να είναι γιος του. Σοκαρισμένη και η Κατερίνα ακούει αυτή την παράξενη ιστορία που της λέει ο Μιλτιάδης. Ο Μιχαήλ γνωρίζει τον Δημοσθένη και του κάνει πολύ καλή εντύπωση όπως και στη Βικτώρια. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο Δημοσθένης μπήκε στην οικογένεια για να μείνει. Παράλληλα, η Ναυσικά κάνει μεγάλη προσπάθεια να πείσει τη Μιρέλλα να επιτρέψει να γνωριστεί η κόρη της με την Τζουλιάνα, αλλά πέφτει σε τοίχο και αντιμετωπίζει μια πραγματικά σκληρή συμπεριφορά από την άλλη γυναίκα. Στο μεταξύ, ο Άκης καταφέρνει να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό με τις ενέργειές του, καθώς το νομοσχέδιο καταψηφίζεται και η κυβέρνηση βρίσκεται στη δυσχερή θέση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Φρίξος με την Έλλη επισκέπτονται τον γυναικολόγο όπου θα διαδραματιστούν απίθανα σκηνικά. Η Σμαράγδα και ο Σίμος πάνε στον Άκη και του ανακοινώνουν ότι παντρεύτηκαν! Η αντίδρασή του δεν είναι αυτή που περίμεναν!

Τετάρτη 24/03

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 189

O Άκης πιάνεται στα χέρια με τον Σίμο ενώ η Σμαράγδα προσπαθεί να τους χωρίσει. Στο γραφείο μπαίνουν και η Ηλιάνα με τον Δημήτρη που κι αυτοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Μάρκος συμπαθεί πολύ τη Μαίρη μετά την πρώτη τους συνάντηση και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του την επόμενη μέρα. Ο Άκης καταλαβαίνει ότι η Αποστολία ήξερε για τον γάμο της Σμαράγδας και γίνεται έξαλλος μαζί της επειδή δεν του το είπε νωρίτερα. Ο Έκτορας και η Γεωργία περνάνε τη νύχτα μαζί, το κλίμα μεταξύ τους όμως αλλάζει το επόμενο πρωί. Ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια τρώνε σε ένα εστιατόριο όταν μέσα μπαίνει ξαφνικά ο Δημήτρης. Η Σμαράγδα φοβάται ότι ο Άκης θα της πάρει την κόρη και ο Σίμος συναντιέται με τον Έκτορα για του ζητήσει νομική συμβουλή για το θέμα αυτό. Ο Μανούσος σκαρώνει μια μαντινάδα που την λέει στην Αποστολία και κερδίζει πόντους μαζί της. Ο Μιλτιάδης συναντιέται με τον Άλκη πριν πάνε για την εξέταση DNA.

Πέμπτη 25/03

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 190

Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη επισκέπτονται το εργαστήριο της Ναυσικάς, προκειμένου να κάνουν την εξέταση dna σε απόλυτη μυστικότητα. Η Αποστολία συγκρούεται με τον Άκη όταν ακούει πως θα ψάξει να βρει ύπουλο τρόπο για να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα. Ο Μιχαήλ καλείται να πάρει σοβαρές πολιτικές αποφάσεις που θα κρίνουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και του κόμματός του. Ο Αιμίλιος ενδίδει στις ερωτικές πιέσεις της Ελισάβετ αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ. Ο Οδυσσέας δίνει συνέντευξη στον Σίμο και μιλάει εφ’ όλης της ύλης. Ο Δημοσθένης μετακομίζει στο σπίτι της Ναυσικάς αλλά ο Οδυσσέας δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη συγκατοίκηση. Ο Μάρκος αρχίζει να φλερτάρει με τη Μαίρη κι εκείνη κολακεύεται. Ο Άκης απαιτεί από τον Αιμίλιο να απολύσει τον Σίμο από το κανάλι.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement