8 Λέξεις – Spoiler: Τι θα δούμε στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ τον Μάρτιο

Οι 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου, έρχονται με νέα συγκλονιστικά επεισόδια τον Μάρτιο του 2021. Τι θα δούμε; Ποιες θα είναι οι εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ;

Advertisement

Διαβάστε τις περιλήψεις για να μάθετε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια της Δεύτερης εβδομάδας του Μαρτίου.

Δευτέρα 08/03

Advertisement

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 179

Η Ναυσικά εξηγεί στην Τζουλιάνα πως η αδερφή της είναι άρρωστη και χρειάζεται τη βοήθειά της. Η Τζουλιάνα δέχεται χωρίς δισταγμό να κάνει την εξέταση. Ο Φρίξος είναι σκασμένος από τον χωρισμό του με την Έλλη ενώ εκείνη δηλώνει έξαλλη με τα ψέματά του. Κι οι δύο γυρεύουν παρηγοριά στον Σπύρο, που αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα σε σχέση με την Αλκμήνη και την Ιφιγένεια. Η Βικτώρια νιώθει ανασφάλεια με την απουσία του Άγγελου από το σπίτι και τσεκάρει την Εύα. Η Εύα, από την άλλη, εκμυστηρεύεται στη Ναυσικά ότι δεν θέλει να χωρίσει με τον Νικηφόρο. Η συμπεριφορά της Αποστολίας παραξενεύει τον Άκη που νιώθει παραμελημένος. Ο Σίμος προειδοποιεί τον Αιμίλιο πως ο Άκης ψάχνει αντικαταστάτη του. Η όραση του Οδυσσέα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Advertisement

Τρίτη 09/03

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 180

Η Σμαράγδα, για μια ακόμα φορά, συναντά την αντίδραση του Άκη, όταν θα προσπαθήσει να πάρει τη συγκατάθεσή του για τη συγκατοίκησή της με τον Σίμο. Η Ναυσικά κάνει το τραπέζι στον Δημοσθένη κι εκεί βρίσκουν την ευκαιρία να ανοίξουν τις καρδιές τους και να συζητήσουν για όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Η Ναυσικά συγκινείται από την στάση του Δημοσθένη και κάπως έτσι οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Ο Οδυσσέας κάνει τις τελευταίες συνεδρίες με τον γιατρό του για τον συντονισμό των χρωμάτων, μια διαδικασία πολύ σημαντική για την επαναφορά της όρασής του. Ο Σπύρος «αδειάζει» την Αλκμήνη που του ζητάει να βγούνε και παίρνει τηλέφωνο την Ιφιγένεια για να της πει ότι του λείπει. Παράλληλα, συζητάει με τον Φρίξο και ο καθένας με το πρόβλημά του, προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συμβαίνει. Ο Έκτορας ξεκινάει να διερευνά το θέμα της κατάχρησης με την βουλευτή της Αναγέννησης και καταλαβαίνει ότι κάτι σοβαρό κρύβεται πίσω απ’ αυτή την ιστορία. Ο Σίμος, απογοητευμένος από την αντίδραση του Άκη, προτείνει εντελώς ξαφνικά στη Σμαράγδα να παντρευτούν.

Τετάρτη 10/03

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 181

Ο Σίμος με τη Σμαράγδα αποφασίζουν να βάλουν μπροστά τον γάμο τους και να παντρευτούν σε μια εβδομάδα. Ο Άκης καλεί τον Αιμίλιο στο γραφείο του γιατί ετοιμάζει ένα σχέδιο και χρειάζεται το δελτίο ειδήσεων για να το φέρει σε πέρας. Ο Φρίξος μετανιώνει που απέσυρε την πρόταση γάμου και τώρα δηλώνει πιο ερωτευμένος από ποτέ. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος αναθεωρεί για την Αλκμήνη και δείχνει να θέλει σαν τρελός την Ιφιγένεια. Ο Άκης βάζει τον Δημήτρη να ψάξει αντικαταστάτη του Αιμίλιου για τη θέση του διευθυντή του ομίλου. Η Βικτώρια δείχνει να έχει ισχυρή άποψη για την ανατροφή του Άγγελου και γίνεται έξαλλη όταν η Εύα παρεμβαίνει σ’ αυτή. Ο Οδυσσέας ολοκληρώνει τη θεραπεία για τα μάτια του και μαζί με Έρση και Μάρκο κλείνουν εισιτήριο για να γυρίσουν Ελλάδα. Ο Μιλτιάδης μαθαίνει για τον Σπύρο με την οδοντίατρο και γίνεται έξαλλος. Η Γεωργία βρίσκει τον Έκτορα και του εξομολογείται την αλήθεια για το ίδρυμα. Ο Άκης ρωτάει ευθέως την Αποστολία αν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της.

Πέμπτη 11/03

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 182

Ο Άκης πιέζει την Αποστολία με σκοπό να μάθει αν έχει κάποιο ειδύλλιο στη ζωή της, αλλά εκείνη αρνείται να το συζητήσει. Η Γεωργία εξομολογείται στον Έκτορα ότι όντως έχει κάνει κατάχρηση χρήματος, αλλά δεν τολμάει να του πει από ποιους εκβιάζεται. Ο Σπύρος εξομολογείται τον έρωτά του στην Ιφιγένεια κι εκείνη γυρίζει άρον άρον στην Κέρκυρα, αλλά με διαφορετικά μυαλά. Η Αποστολία βλέπει την αγγελία γάμου του Σίμου και της Σμαράγδας, αλλά δεν το αποκαλύπτει στον Άκη. Η Ναυσικά εκμυστηρεύεται τα προβλήματά της στον Δημοσθένη κι οι δύο τους έρχονται και πάλι κοντά. Η Γεωργία, πιεσμένη από τις αποκαλύψεις, αποφασίζει να κάνει μια απερίσκεπτη ενέργεια, αλλά ο Έκτορας την προλαβαίνει. Ο Οδυσσέας κι η Έρση γυρνάνε στην Αθήνα και κάνουν έκπληξη στη Ναυσικά, αλλά μπαίνοντας στο σπίτι, δεν την βρίσκουν μόνη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement