«Άγριες Μέλισσες»: Η Δρόσω ζητάει από τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Advertisement

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

Επεισόδιο 55

Advertisement

Η Ελένη επισκέπτεται τον Ζάχο και αυτή η συνάντηση θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει τον καινούριο σκόπελο; Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανασάκη στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά. Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας. Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα οδηγούν τον Δούκα έξω απ’ την επένδυση του αεροδρομίου. Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη κι ο πόλεμος μεταξύ των ανδρών, μόλις ξεκινά.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Advertisement

Επεισόδιο 56

Με τον ερχομό του νέου έτους, γίνονται τα εγκαίνια του στρατιωτικού αεροδρομίου. Ο Ακύλας απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη και εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η απάντησή τους. Ο Παναγιώτης κατηγορεί ευθέως τον Θανασάκη πως είναι εκείνος που τον χτύπησε και ζητά από τον Άγγελο να το ερευνήσει. Η Ασημίνα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση στο σπίτι του Νικηφόρου με τη Ρένα που είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει. Η Δρόσω δέχεται την επίσκεψη ενός σκηνοθέτη που της κάνει μια απρόσμενη πρόταση. Ο Λάμπρος, καταρρακωμένος από την απάντηση του Υπουργείου, αναζητά μια άλλη διέξοδο, ενώ ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για την Ελένη. Ο Λευτέρης έρχεται με άδεια και η Ζωή διαπιστώνει πως δεν είναι πια ο ίδιος…

Τον ρόλο του σκηνοθέτη Δάκη Βασιλείου, ενσαρκώνει ο Σόλων Τσούνης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement