«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler Alert: Ο Νικηφόρος εξοντώνει την Ασημίνα

Ιδιαιτέρως σκληρά θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» για τις αδελφές Σταμίρη. Η ιστορία του μικρού Σέργιου είναι εκείνη που θα βρεθεί στο επίκεντρο στα νέα επεισόδια και ο Νικηφόρος εξοντώνει την Ασημίνα με το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο.

Advertisement

Ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» της Δευτέρας είχε όλες τις εξελίξεις που θα καθηλώσουν: «Ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας για να της διακόψει κάθε επαφή με το παιδί. Η Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση. Εκεί θα παίξει καθοριστικό ρόλο η Μυρσίνη.

Βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο μικρός Σέργιος, η Μυρσίνη παίρνει τον μικρό και τον πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του, στο σπίτι των Σταμίρηδων. Το μαθαίνει ο Νικηφόρος και κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. Ακολουθεί κακός χαμός σε όλο το Διαφάνι.

Advertisement

Ο Νικηφόρος κερδίζει το πρώτο δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό βυθίζει τις τρεις αδελφές σε απόγνωση. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου, στις Άγριες Μέλισσες, ακόμη και η Αγορίτσα. Ο μικρός Σέργιος αντιδρά πάρα πολύ άσχημα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement