Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Δούκας και Μυρσίνη δίνουν τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω μετά τον εκβιασμό

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες». Μετά την αναστάτωση που θα επικρατήσει από τις αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα, τίποτα στο Διαφάνι δεν θα είναι πλέον ίδιο.

Advertisement

Όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και οι ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα στις ζωές τους.

Δούκας και Μυρσίνη δίνουν τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω

Advertisement

Σύμφωνα με περιοδικό TV24, ο Τάκης θα αποκαλύψει στον Δούκα Σεβαστό ότι ο μικρός Σέργιος δεν είναι παιδί της Ασημίνας, αλλά της Δρόσως και του Νικηφόρου. Ο Δούκας θα σοκαριστεί και η αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια, ενώ ο Κωνσταντής θα “ρίξει” κι άλλο λάδι στη φωτιά υπερασπιζόμενος τη Δρόσω και προκαλώντας την οργή των γονιών του, την ίδια στιγμή που η Ασημίνα θα εξαφανιστεί μαζί με τον μικρό Σέργιο και τον Μπάμπη, για να μην της πάρουν το παιδί της.

Τότε, η Δρόσω θα διαπραγματευτεί τη σχέση της με το παιδί της μαζί με τους Σεβαστούς, εκβιάζοντάς τους πως θα αποκαλύψει σε όλο το Διαφάνι ότι εκείνη είναι η μητέρα του. Προκειμένου να μη γίνει σκάνδαλο στο χωριό, ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν να “δώσουν” στη Δρόσω τον μικρό Σέργιο και να περνά χρόνο μαζί του όποτε θέλει, ερήμην της Ασημίνας.

Advertisement

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Τρίτη 19 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 77

Ο Βόσκαρης προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του Κωνσταντή και του Μελέτη για την παράνομη επιχείρηση που έχουν στήσει. Αντίθετα, ο Προύσαλης με σύμμαχο τον Αλέξη προσπαθούν να τους ξεμπροστιάσουν. Ποια από τις δυο πλευρές θα νικήσει; Η Ασημίνα μιλάει στον Νικηφόρο για τον εκβιασμό που δέχεται. Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος; Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Τάκη και τι θα ζητήσει από τη Δρόσω; Ο Μελέτης αποκαλύπτει ένα μυστικό στον Κωνσταντή που θα τον σοκάρει, ενώ ο Λάμπρος ενημερώνει την Ελένη για τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Βόσκαρη και της Σοφούλας και της ζητάει ν’ αποκαλύψει στην οικογένεια Τόλλια την κόλαση που πέρασε στα χέρια του. Τα γεγονότα, όμως, θα τους προλάβουν καθώς ο Βόσκαρης βρίσκεται και πάλι ένα βήμα μπροστά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement