«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Έχει παιδί η Βιολέτα; – Το νέο πρόσωπο που απειλεί με αποκαλύψεις

Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες» προσεχώς το οποίο μάλιστα απειλεί να αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό που αφορά τη Βιολέτα. Οι ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες» δεν έχουν τέλος και η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική για άλλη μια φορά.

Advertisement

Νέο Spoiler:

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να φτάσει στο Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια, το οποία σχετίζεται άμεσα με τη Βιολέτα. Το νέο πρόσωπο, που κατά πάσα πιθανότητα είναι άντρας, πρόκειται να ταράξει όχι μόνο τη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη, οι οποίοι θα χωρίσουν για ένα διάστημα και μετά θα τα ξαναβρούν, αλλά και ολόκληρο το Διαφάνι. Ο ήρωας που θα “εισβάλει” στις ζωές τους, απειλεί να φανερώσει ένα μυστικό της Βιολέτας.

Advertisement

Έχει παιδί η Βιολέτα;

Αξίζει να σημειωθεί πως μιλώντας στο Πρωινό η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε και μια αινιγματική δήλωση, αφήνοντας υπονοούμενο ότι η «Βιολέτα» μπορεί να έχει παιδί. «Δεν είμαι πολλά επεισόδια μπροστά, αλλά έρχονται πολλές “καταιγίδες” στο Διαφάνι. Τον έρωτα με τον Μιλτιάδη τον στηρίζω, αυτό είναι που λείπει στη Βιολέτα, ο έρωτας, μια ολοκληρωμένη σχέση. Αν ο άντρας της ήταν σωστός, αυτή θα ήταν μια χαρά οικογενειάρχισα, με το σπιτάκι της, τον άντρα της, θα βοηθούσε στη δουλειά, μπορεί να είχε και παιδιά ή μπορεί να έχει και παιδιά. Έχει ή δεν έχει;», την ρώτησε η Φαίη Σκορδά και εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω, θα δούμε! Ωχ, άκουσα ένα “ααα”».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement