Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η νέα ζωή Νικηφόρου και Κωνσταντή στον 3ο κύκλο

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν από τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1 και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τον 3ο κύκλο που θα καθηλώσει. Οι ανατροπές στις ζωές των ηρώων θα είναι πολλές και στα νέα συγκλονιστικά επεισόδια.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv o Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα είναι πιο ενωμένοι από ποτέ. Σαν μια γροθιά θα προσπαθήσουν να αφήσουν στο παρελθόν τις άσχημες πράξεις, αλλά και τον πόλεμο που υπήρχε μεταξύ τους. Αρνούνται κάθε επικοινωνία με τον Δούκα και την Μυρσίνη και μόνοι τους θα προσπαθήσουν να ορθοποδήσουν για ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αφήνουν στο παρελθόν τις δικαστικές διαμάχες και συνειδητοποιούν πως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η ευτυχία του γιου τους. Ο Νικηφόρος αρκείται στο να βλέπει τον Σέργιο κοντά στη μητέρα του, αλλά και τη Δρόσω, ενώ μαζί με τον αδελφό του αποφασίζουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση στη Λάρισα.

Advertisement

Τα δύο αδέλφια κάνουν μια νέα αρχή θέλοντας να στήσουν ένα νυχτερινό μαγαζί. Δουλεύουν πολύ και προσπαθούν να το χτίσουν όπως το έχουν ονειρευτεί. Αν και θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες, έχουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον και για πρώτη φορά θα τους δούμε ενωμένους.

Η μπουάτ τους θα ανοίξει για τον κόσμο και νέοι ορίζοντες και όνειρα θα ξεπροβάλλουν για τα παιδιά των Σεβαστών, που πια έχουν αποποιηθεί τη θαλπωρή της οικογένειάς τους. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες στις Άγριες Μέλισσες. Η χούντα και η επιβολή των αξιών της δεν θα τους αφήσει ανεπηρέαστους.

Advertisement

Όσα θα συμβούν στο Διαφάνι με τους ανθρώπους που θα σταλούν στην εξορία θα τρομοκρατήσουν τόσο τον Νικηφόρο όσο και τον Κωνσταντή. Εκτός των άλλων, ανησυχούν και για τη Δρόσω και την Ασημίνα. Κανένας από τους δύο δεν έχει ξεχάσει, ούτε ξεπεράσει τις αδελφές Σταμίρη. Νοιάζονται για εκείνες και μαθαίνοντας για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα του Ακύλα Μεγαρίτη θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τις προστατεύσουν.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement