«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Η αποκάλυψη που θα τινάξει τον γάμο Δούκα – Μυρσίνης στον αέρα

Ανατροπές θα έχουμε και στα επόμενα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1. Οι «Άγριες Μέλισσες» κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω.

Advertisement

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό της η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι, ενώ η Ασημίνα συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο. Ο Κωνσταντής μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου. Ο Σέργιος συμμετείχε στην υπόθεση δηλητηρίασης του Γιώργη Σταμίρη και αυτό θα τινάξει τον γάμο Δούκα-Μυρσίνης στον αέρα.

Η έλευση του Βόσκαρη στο Διαφάνι φέρνει καινούργιους μπελάδες στην Ελένη και τον Λάμπρο, που προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Στα μεθεπόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» οι εξελίξεις αποκαλύπτουν κι άλλα μυστικά γύρω από τις ζωές των ηρώων στο Διαφάνι.

Advertisement

Δευτέρας 30/11

Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι και στο σπίτι της, μετά από 6 χρόνια. Η Ασημίνα την υποδέχεται με συγκίνηση και αγάπη, αλλά θα αντέξει την οργή του Δούκα και της Μυρσίνης; Ο Νικηφόρος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει τις ισορροπίες, όμως, ο Δούκας του ζητάει να διαλέξει επιτέλους πλευρά. Ο Λάμπρος προσπαθεί να στηρίξει την Ελένη και είναι δίπλα της, αν και υποψιάζεται πως του κρύβει την αλήθεια για όσα έχει περάσει στη φυλακή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement