«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Η Δρόσω πέφτει στο κρεβάτι με τον Κωνσταντή και το Διαφάνι παίρνει φωτιά

Το πιο δυνατό spoiler μας παρουσιάζει η εφημερίδα Espresso για τις «Άγριες μέλισσες» και όλα όσα θα δούμε από τον Ιανουάριο του 2021.

Advertisement

Ο Κωνσταντής θα πείσει τη Δρόσω για τα ερωτικά συναισθήματά του και οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι. Η αγάπη του ξεχειλίζει για εκείνη και η ίδια θα κάνει έρωτα μαζί του με όλη της την καρδιά! Το μόνο εμπόδιο για τον γιο του Δούκα είναι η αρραβωνιαστικιά του, η Δόμνα, γι’ αυτό αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση τους. Η μητέρα του όμως γίνεται έξαλλη με τη στάση του και του ζητεί να σοβαρευτεί.

Η Δόμνα, που κρυφακούει τη συζήτηση μάνας και γιου, γίνεται πυρ και μανία και ορκίζεται να του κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη σε περίπτωση που τη ρεζιλέψει. Από την άλλη μεριά, ο μελλοντικός πεθερός του, ο Θέμελης, τον κρατάει στο χέρι με τα κτήματα της παράνομης καλλιέργειας κάνναβης… Κτήματα για τα οποία ο Δούκας έχει άλλα σχέδια.

Advertisement

Η Δρόσω θα βρει ξανά μπροστά της τον Τάκη. Ο άνδρας που την οδήγησε στα καταγώγια της Τρούμπας και στη συνέχεια στην πορνεία θα δείξει το πιο κακό του πρόσωπο. Το αλάνι του Πειραιά θα πάει να τη βρει στο Διαφάνι και θα την εκβιάσει λέγοντάς της να ζητήσει από την αδελφή και τον γαμπρό της χρήματα, αλλιώς θα αποκαλύψει στον Δούκα Σεβαστό όλη την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο!

Εκείνη όμως δεν φοβάται πια, γιατί έχει προστάτη της τον Κωνσταντή και εκείνος είναι που θα κρατήσει σε απόσταση τον Τάκη. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της, θέλοντας να εκδικηθεί τη Δρόσω, που γύρισε σελίδα στη ζωή της, θα αφήσει επίτηδες στο χωριό φυλλάδια με τη φωτογραφία της από το μπαρ Χαβάη και έτσι θα μάθουν όλοι τη μυστική ζωή της στην Τρούμπα ως Ρόζα.

Advertisement

Και η αδελφή της Δρόσως, η Ελένη, θα δει ξανά στο Διαφάνι να ζωντανεύουν οι εφιάλτες της με τον χειρότερο τρόπο! Ο δάσκαλος βάζει σκοπό της ζωής του να εκδικηθεί τον βασανιστή της αγαπημένης του και αρχίζει να σχεδιάζει πώς θα γίνουν γνωστά τα εγκλήματά του στους πάντες. Ωστόσο εκείνη δεν επιθυμεί να μαθευτούν στο χωριό ο βιασμός της και η έκτρωση από τον Βόσκαρη. Η στάση της θα προκαλέσει ρήξη και τριβές ανάμεσα σ’ εκείνη και στον Λάμπρο, ο οποίος επιμένει να φύγουν από το χωριό.

Η Ελένη όμως του καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ποτέ τον τόπο όπου μεγάλωσε. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να τρομοκρατήσει τη Σταμίρη, αλλά εκείνη έχει ανθρώπους πάντα στο πλευρό της που τη βοηθούν, γεγονός που τον εξοργίζει! Ο Μάνος Βόσκαρης, γεμάτος οργή, εισβάλλει στο σπίτι της Λενιώς, για να τη βιάσει, και εκείνη, αντικρίζοντάς τον, αποφασίζει να μη γίνει ξανά έρμαιο των ορέξεών του. Θέλει να της αποδείξει ότι εκείνος κάνει κουμάντο στο Διαφάνι, πλέον όμως η Ελένη είναι πιο δυνατή, γιατί επέστρεψε στις ρίζες της και είναι ελεύθερη. Δίνει μάχη σώμα με σώμα και ο Βόσκαρης υποκλίνεται στο θάρρος της. Ένας αρρωστημένος έρωτας αρχίζει για τον Βόσκαρη…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement