Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η νέα κόλαση για την Ελένη και η προδοσία

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές. Το σενάριο γίνεται ολοένα και πιο καθηλωτικό, με τους ήρωες να ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί.

Advertisement

Όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Η Σοφούλα πέφτει στην παγίδα που της στήνει ο Βόσκαρης. Συγκεκριμένα, ο Βόσκαρης ρίχνει τα δίχτυα του στη Σοφούλα προκειμένου να την κάνει δική του. Επιστρατεύει τη γοητεία του αλλά και την εξουσία του για να εντυπωσιάσει την κοπέλα και τελικά τα καταφέρνει.

Advertisement

Ωστόσο, ο Βόσκαρης δεν έχει καθόλου συναισθήματα για εκείνη. Η κοπέλα είναι εύκολο θύμα, καθώς εκείνος θέλει να εδραιώσει τη θέση του μέσω εκείνης και να μαθαίνει στοιχεία για την Ελένη που θα τον βοηθήσουν να την εκδικηθεί τόσο για το θάνατο του Σέργιου όσο και για το γεγονός ότι κατάφερε να δραπετεύσει από τη φυλακή του.

Με τη Σοφούλα, η οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τις αδελφές Σταμίρη και προδίδει τα μυστικά τους, ο Βόσκαρης είναι ένα βήμα μπροστά πάντα στον στόχο του να κάνει κόλαση τη ζωή της Ελένης. Κι αυτό γιατί έχει ζητήσει από τη Σοφούλα η σχέση τους να μείνει μυστική. Κανείς δεν ξέρει τίποτα και μπορεί να δράσει πολύ πιο εύκολα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement