«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Ο Νικηφόρος δίνει τη χαριστική βολή στη Δρόσω

Οι «Άγριες Μέλισσες» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι της prime time ζώνης το βράδυ της Δευτέρας και όσα πρόκειται να συμβούν αναμένεται να καθηλώσουν.

Advertisement

Ο Νικηφόρος μαλώνει με τον Τάκη και απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο. Η Δρόσω καταρρέει και η Ελένη θα απειλήσει τον Τάκη να φύγει από το Διαφάνι και να μην ξαναενοχλήσει τις αδερφές της. Η Ελένη αποκαλύπτει στον Λάμπρο όλα όσα της έκανε ο Βόσκαρης στη φυλακή και εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού. Η Δρόσω και μια κλειδωμένη πόρτα είναι τα μόνα που τον κρατούν για να μην τρέξει στον Βόσκαρη.

Σήμερα αρχίζει η αρχή του τέλους για τον βόσκαρη, καθώς Ελένη και Λάμπρος θα συμμαχήσουν για να τον «εξαφανίσουν» από το Διαφάνι. Σε αγώνα δρόμου θα μπει Βόσκαρης και Ελένη για το ποιος από τους δύο θα βάλει τον άλλο φυλακή!

Advertisement

Οι εξελίξεις στη ζωή την τριών αδελφών Σταμίρη θα είναι καταιγιστικές καθώς αναζωπυρώνεται ο έρωτας της Ελένης και του Λάμπρου, ενώ ο Τάκης έρχεται να αναστατώσει το Διαφάνι και τη ζωή της Δρόσως. Παράλληλα, η Σοφούλα και ο Άγγελος δείχνουν ευτυχισμένοι, αλλά ο διαβολικός Βόσκαρης παραμονεύει για τα χειρότερα. Ο Κωνσταντής διακινδυνεύει τον αρραβώνα του για χάρη της Δρόσως, αλλά αυτός ο έρωτας έχει πολλά εμπόδια.

Τι θα δούμε απόψε 5/1;

Advertisement

Ο Λάμπρος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τα βασανιστήρια που υπέστη η Ελένη από τον Βόσκαρη. Ο Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Νικηφόρου, που είναι αποφασισμένος να κρατήσει τη γυναίκα του, με κάθε τρόπο, ενώ η παρουσία του Δούκα στον γάμο της Πηνελόπης θα φέρει αναταράξεις. Το ίδιο βράδυ, το Διαφάνι υποδέχεται το 1966. Στο σπίτι του Τόλλια, ο Άγγελος θα ξεσπαθώσει εναντίον του Βόσκαρη, προκαλώντας προβλήματα στον επικείμενο γάμο του με τη Σοφούλα. Και ενώ ένας νέος παράνομος έρωτας κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί, προτού καν αρχίσει, κοντά στο Διαφάνι θα βρεθεί το πτώμα ενός άντρα, που θα βάλει σε καινούριες περιπέτειες το χωριό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement