Άγριες Μέλισσες – spoiler: Oι ήρωες που θα βασανιστούν και θα εξοριστούν

Τραγικές στιγμές θα βιώσουν οι ήρωες από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα και οι εξελίξεις θα καθηλώσουν το φανατικό κοινό της σειράς για μία ακόμη σεζόν.
Η σειρά μπαίνει χρονικά στην περίοδο της δικτατορίας και στο Διαφάνι ξεκινούν νέες περιπέτειες.

Advertisement

Ο Ακύλας Μεγαρίτης σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου που θα στιγματίσει όλους τους ήρωες, αφού θα κάνει τα πάντα προκειμένου να υπηρετήσει τα ιδεώδη της χούντας. Ο Ακύλας θα κυνηγήσει εκείνους που αντιστέκονται στο καθεστώς.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης θα προσπαθήσουν να αντισταθούν, αλλά θα το πληρώσουν. Ο Ακύλας δεν συγχωρεί και δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό. Όταν καταλάβει ότι ο Προκόπης έχει αριστερές πεποιθήσεις θα δώσει αμέσως εντολή να τον στείλουν στην εξορία. Ο Παναγιώτης κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον ξάδελφό του, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ο Προκόπης θα περάσει σκληρές στιγμές στα χέρια των χουντικών και αφού βασανιστεί θα εξοριστεί από το Διαφάνι.

Advertisement

Ο Λάμπρος, εκτός για το ότι παλεύει για να έρθουν καλύτερες μέρες στο Διαφάνι, μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα για έναν ακόμη λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, ο οποίος πέθανε από τα χέρια του Μιλτιάδη. Έτσι, ο δάσκαλος θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement