Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τα νέα πρόσωπα και ο πρώτος επίσημος αρραβωνιαστικός της Ελένης που θα φέρει τα πάνω κάτω

Μετά το συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου οι Άγριες Μέλισσες θα περάσουν σε νέα εποχή. Ο 3ος κύκλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 έρχεται ακόμη πιο δυναμικά για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Advertisement

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Γρηγόρη Μελά έκαναν αποκαλύψεις σχετικά με τα νέα πρόσωπα.

Έχετε ξεκινήσει να γράφετε τον 3ο κύκλο. Τι μπορείτε να μας προδώσετε για τους ήρωες;
Έχουμε ξεκινήσει, αλλά προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως θα έχουμε πολλούς νέους ρόλους και αυτό είναι για μας μια ακόμα πρόκληση.

Advertisement

Στους προηγούμενους κύκλους υπήρξαν κάποιοι ήρωες που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, όπως ο Κυπραίος και ο Βόσκαρης. Τώρα ποιο θα είναι τα πρόσωπο που θα ταράξει τους κατοίκους του Διαφανίου;
Είδατε ήδη έναν από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της επόμενης σεζόν, που εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο. Μιλάμε φυσικά για τον κ. Αιμίλιο Χειλάκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας στον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο ρόλος του θα είναι στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, όπως και ένας χαρακτήρας ακόμα, που υπάρχει στο βιβλίο Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα, το οποίο κυκλοφορεί τώρα από τις εκδόσεις Ωκεανός. Ένας άνθρωπος από το παρελθόν της Λενιώς και του Διαφανίου, που επιστρέφει και θα φέρει επίσης πολλές αναταραχές.

Το πρόσωπο που αναστατώνει Ελένη και Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες

Advertisement

Στον νέο κύκλο θα δούμε να φτάνει στο Διαφάνι ένας χαρακτήρας που υπάρχει στο βιβλίο Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα: ο πρώτος… επίσημος αρραβωνιαστικός της Ελένης. Πώς ακριβώς είχε μπει στη ζωή της, πώς τον αρραβωνιάστηκε η Ελένη ενώ η καρδιά της ανήκε πάντα στον Λάμπρο, αλλά και πώς είχε αντιδράσει ο ίδιος ο Λάμπρος αναφέρονται λεπτομερώς στο βιβλίο. Ένας ακέραιος χαρακτήρας, που μπαίνει δυναμικά στον 3ο κύκλο και θα αναστατώσει το ζευγάρι και όχι μόνο… Σύμφωνα με το βιβλίο, πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, γιο της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η Μάρω βοηθούσε την Ελένη, όχι μόνο με τα μαθήματα του σχολείου, αλλά τη δίδαξε να βασίζεται και στις δυνάμεις της, να πιστεύει στον εαυτό της…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement