Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Θύμα κακοποίησης από τον Βόσκαρη η Σοφούλα την πρώτη νύχτα του γάμου

Το πραγματικό του πρόσωπο στην Σοφούλα αναμένεται να δείξει ο Βόσκαρης σύντομα στις «Άγριες Μέλισσες». Οι ζωές των ηρώων ανατρέπονται για άλλη μια φορά στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Advertisement

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» η πρωτότοκη κόρη του Τόλλια, Σοφούλα, αφού απογοητεύεται από τον έρωτά της για τον Λάμπρο και χωρίζει τον Άγγελο παγιδεύεται στον ιστό του Βόσκαρη τον οποίο και παντρεύεται. Την πρώτη νύχτα του γάμου της ο Βόσκαρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα, την οποία θα κακοποιήσει κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Μερικές ακόμη εξελίξεις:

Advertisement

Η Δρόσω καλεί στην αστυνομία για τον καταζητούμενο Τάκη, αφού εκείνος αποκαλύπτει στους Σεβαστούς ότι εκείνη και όχι η Ασημίνα είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα το έχει σκάσει με τον Σέργιο γιατί δεν αντέχει να τον χάσει και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας. Ο Τάκης δεν θα έχει καλό τέλος, ενώ θα μαθευτεί και η ζωή της Δρόσως στην Τρούμπα. Ο Κωνσταντής θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της, αλλά η ζωή της πλέον έχει κρεμαστεί στα μανταλάκια..

Τρίτη 26/1

Advertisement

Οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου συνεχίζονται και στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες. Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα, μέσω του Μπάμπη, ενώ ενημερώνει την αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται. Γκωρίζουμε ότι σε επόμενο επεισόδιο η Ελένη είναι εκείνη που θα βρει την Ασημίνα και θα προσπαθήσει να της βάλει μυαλό για να γυρίσει.

Ο Τόλλιας, μετά από μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Λάμπρο, θα απαγορεύσει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Βόσκαρη και εκείνη θα πάρει μια επικίνδυνη απόφαση. Ο Τάκης αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, φέρνοντας τη Δρόσω στα όριά της. Η Δρόσω καταγγέλει τον Τάκη στην αστυνομία. Η Ασημίνα θα δεχτεί στην κρυψώνα της μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα την ταράξει. Η Ελένη θα προσπαθήσει να την μεταπείσει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement