«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: To άγριο μυστικό από την Τρούμπα βγαίνει στο φως

Καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως στις «Άγριες Μέλισσες» και ο διασυρμός της Δρόσως ξεκινά. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το Νο1 σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης παραμένει αμείωτο ενώ οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι ακόμα πιο συγκλονιστικές.

Advertisement

Το «Μy TV» παρουσιάζει ολόκληρη τη συγκλονιστική συνέχεια.

Ο Τάκης καταλαβαίνει για τα καλά ότι δεν έχει χώρο στην καρδιά της Δρόσως και απογοητεύεται. Η απογοήτευση γίνεται θυμός και αποφασίζει να παίξει ένα “βρόμικο” χαρτί. Το πιο βρόμικο μέχρι τώρα. Μετά την αποκάλυψη που έκανε στους Δεβαστούς, λέγοντας ότι ο μικρός Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και όχι της Ασημίνας ο Τάκης ξαναχτυπά!

Advertisement

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις και φροντίζει να μάθει το Διαφάνι τι έκανε η Δρόσω στη Τρούμπα, αυτά τα έξι χρόνια που έλειπε! Όλοι σοκάρονται. Ο Νικηφόρος μένει άναυδος, εξοργίζεται και ενημερώνει την Ασημίνα ότι η συμφωνία τους χαλάει και ότι η Δρόσω δεν πρόκειται να ξαναδεί το παιδί! Η Δρόσω μαθαίνει τη νέα καταστροφή που έκανε ο Τάκης και δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει, ενώ δέχεται προσβολές από πολλούς συγχωριανούς της.

Ο Κωνσταντής δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη του και υπερασπίζεται τη Δρόσω! Οι δυο του πλέον δεν μπορούν να κρύψουν τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλο και βρίσκονται κρυφά. Ωστόσο ο Νικηφόρος τους πιάνει στα πράσα και μαθαίνει τα πάντα για τους δυο τους!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement