Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το εξώδικό για τον μικρό Σέργιο και η απειλή περί δικαστικής διαμάχης

Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στις Άγριες Μέλισσες όπου αναμένεται ντόμινο εξελίξεων στη σχέση των αδελφών Σταμίρη. Στο πρωινό παρακολουθήσαμε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο ενώ ο Αλέξης Μίχας έκανε στη συνέχεια ένα spoiler για τις εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς.

Advertisement

«Είμαστε στα πρόθυρα ενός νέου πολέμου στην οικογένεια των Σεβαστών. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι έτοιμοι να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν για το Παρίσι. Η Δρόσω θα μάθει την πρόθεση της αδελφής της και εκεί ξεκινάει ο πόλεμος…

Η Δρόσω με τη βοήθεια του Κωνσταντή θα στείλει εξώδικο στο ζευγάρι ότι αν πάρουν τον μικρό και φύγουν για το Παρίσι, θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια του. Αυτή η εξέλιξη συνταράσσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Οι δυο τους παραπλανούν τον Κωνσταντή και την Δρόσω ότι δεν πρόκειται να φύγουν, ενώ παράλληλα προετοιμάζουν μυστικά την αναχώρηση για το Παρίσι. Ο μικρός Σέγιος θέλει πάρα πολύ να φύγει με τους γονείς του για το Παρίσι.

Advertisement

Κάποια στιγμή ξεφεύγει η αλήθεια από τον μικρό Σέργιο κι εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Θα δούμε τη σύγκρουση να κορυφώνεται μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement