«Άγριες Μέλισσες»: Θα μπει ξανά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής η Ελένη;

Δύο ακόμη δυνατά επεισόδια έρχονται στις Άγριες Μέλισσες απόψε 12 και αύριο 13 Ιανουαρίου. Θα μπορέσει τελικά ο Βόσκαρης να στείλει ξανά την Ελένη στο κελί;

Advertisement

Άγριες Μέλισσες – Τρίτη 12 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 73:

Η Ελένη σοκάρεται όταν πληροφορείται το ένοχο παρελθόν μεταξύ του Κυπραίου και του Νέστορα ενώ η έρευνα του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει σε μια ακόμα απρόσμενη ανακάλυψη. Θα τα καταφέρει να ενοχοποιήσει την Ελένη και να την οδηγήσει ξανά σ’ ένα κελί; Ο Μελέτης ανακαλύπτει με ποια γυναίκα είναι ερωτευμένος ο Κωνσταντής και η φιλία τους φαίνεται πως οδηγείται σε ρήξη. Ο Νικηφόρος συνεχίζει το ανίερο σχέδιό του προκειμένου να υπογραφεί η συμφωνία με τον Ιγνατιάδη.

Advertisement

Ο Κωνσταντής παίρνει την απόφαση στο δίλημμα που τον βασανίζει… να παντρευτεί τη Δόμνα και να απαλλαγεί από τον εκβιασμό του Θέμελη ή ν’ ακολουθήσει τα σχέδια του Δούκα; Ο Τάκης αποφασίζει να κάνει γνωστή τη σχέση του με τη Δρόσω σε όλο το Διαφάνι, προκαλώντας την οργή του Κωνσταντή. Η Ελένη βρίσκεται μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη που θα της δώσει τα όπλα να πολεμήσει τον Βόσκαρη.

Άγριες Μέλισσες – Τετάρτη 13 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 74:

Advertisement

Ο Κωνσταντής καταλαβαίνει πως ο Τάκης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει έρθει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και να την κερδίσει πάλι. Ποια θα είναι η αντίδραση του Τάκη, όμως, όταν η Δρόσω του ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να είναι ξανά μαζί και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει; Η Ελένη με τη Λέτα συνεχίζουν να βρίσκουν γυναίκες και να μαζεύουν μαρτυρίες εναντίον του Βόσκαρη. Θα καταφέρουν να κρατήσουν κρυφά τα σχέδιά τους από εκείνον; Η Μυρσίνη θέλει να πείσει τον Δούκα να δεχτεί την επιστροφή της Πηνελόπης και του Γραμματικού στο σπίτι τους.

Ο Γραμματικός, όμως, δε θέλει ούτε να το ακούσει και η Πηνελόπη απαιτεί εξηγήσεις. Ο Νικηφόρος προχωράει με την ψηφοφορία στον Συνεταιρισμό αλλά προς έκπληξή του, η Ελένη και ο Μιλτιάδης θα είναι εκεί, αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν να τους διαλύσει. Η Σοφούλα ξελογιάζεται από τον Βόσκαρη και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε θέλει να παντρευτεί τον Άγγελο. Η Ουρανία αποφασίζει να σταματήσει να δουλεύει, παρά τις αντιρρήσεις των φιλενάδων της, ενώ η Δόμνα στριμώχνει τον Κωνσταντή, έχοντας μάθει το μυστικό του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement