«Αγγελική»: Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά τον εσπευσμένο του γάμο με την Κατερίνα

Η «Αγγελική» επιστρέφει απόψε στον Alpha με ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο.
Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Δημήτρη να ανακοινώνει στην Αθηνά τον εσπευσμένο του γάμο με την Κατερίνα. Την ίδια ώρα η Σοφία έρχεται αντιμέτωπη με ένα ξαφνικό κι απρόβλεπτο γεγονός

Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ Δευτέρα 31 Μαΐου στις 22:00 – Επεισόδιο 136

Η Αγγελική προτρέπει τη Ζωή να γυρίσει πίσω στη Φινλανδία για το δικό της το καλό γιατί κινδυνεύει όσο έχει στην κατοχή της το βίντεο, στο οποίο έχουν καταγράψει τη μαρτυρία της Αγγελικής για το τι της έχει συμβεί. Ο Παύλος επιμένει να ζητάει μια απάντηση από την Αθηνά σχετικά με τον πατέρα της Αγγελικής και το πώς πραγματικά πέθανε αλλά αυτή επιμένει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη με το θάνατό του. Ο Νικόλας λέει στο Μιχάλη για την κατάσταση με τον Δημήτρη που τον απειλεί και αυτός τον προτρέπει να μιλήσει στον Στέφανο αφού θέλει. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά τον εσπευσμένο του γάμο με την Κατερίνα ενώ η Σοφία με την Ιωάννα και τα παιδιά περνάνε το πρώτο βράδυ τους στο καινούριο τους σπίτι.

Advertisement

Την επόμενη μέρα, η Σοφία ετοιμάζεται να πάει για καφέ με τον Ανδρέα όταν χτυπάει το τηλέφωνό της και ταράζεται, αφού την καλούν από το σχολείο των παιδιών και της λένε ότι ο Γιωργάκης και η Αθηνούλα δεν έχουν πάει ακόμα. Η Σοφία έντρομη παίρνει την Ιωάννα ελπίζοντας ότι θα της πει ότι καθυστέρησαν και δεν έχουν πάει ακόμα και ότι τα παιδιά είναι μαζί της. Δυστυχώς όμως η Ιωάννα της λέει ότι τα άφησε πριν λίγο στην είσοδο του σχολείου και έφυγε. Η Σοφία με αγωνία κλείνει το τηλέφωνο στην αδερφή της και τρέχει με τον Ανδρέα στην περιοχή του σχολείου για να τα ψάξουν.

Δείτε το sneak preview:

Advertisement

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer:

«ΑΓΓΕΛΙΚΗ», Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement