Αγγελική: Ο Δημήτρης λέει στον Παύλο ότι ξέρει για τη σχέση του με τη Τζένη και ζητάει αντάλλαγμα!

Δύο ακόμη 2ωρα επεισόδια έρχονται την επόμενη εβδομάδα στην «Αγγελική» και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Advertisement

Όλα όσα θα δούμε:

Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου – Επεισόδια 51 & 52

Advertisement

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51

Η συμφωνία ανάμεσα στους Αργυρούς και στον βρετανικό ιππόδρομο αναβάλλεται. Αιτία είναι ένα βίντεο το οποίο εκθέτει τον Παύλο. Μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στ’ αδέρφια είναι αναπόφευκτη, όπου ο Παύλος αρνείται όλες τις κατηγορίες. Η Ελένη συνεχίζει να πιέζει την Αθηνά απειλώντας την ότι αφού δεν την ακούει αυτή, θα μιλήσει στους γιους της. Κάνει την απειλή της πραγματικότητα και προσεγγίζει τον Στέφανο, αποφασισμένη να του πει όλη την αλήθεια για την ταυτότητα της. Ο Μιχάλης κι η Αγγελική περιμένουν να δουν πώς θ’ αντιδράσει ο Τολέγας μετά το μήνυμα που του άφησε η Αγγελική. Ο Τολέγας μετά από χρόνια επικοινωνεί ξανά με τον Παύλο. Παράλληλα ο Αποστόλης με τον Νικόλα έρχονται στα χέρια για την Ιωάννα. Ο Δημήτρης κανονίζει με την Κατερίνα να βρεθούν το βράδυ στο δωμάτιο του αφού κοιμηθούν όλοι.

Advertisement

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52

Η Σοφία καλεί τον Παύλο να μιλήσουν για τη συμπεριφορά του Γιώργου αλλά η συζήτησή τους παίρνει διαφορετική τροπή. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Αγγελική ποια είναι η Ελένη κι εκείνη το μεταφέρει στον Μιχάλη ο οποίος φωτίζει την άγνωστη εικόνα του Αργυρού. Όταν η κουβέντα τους φτάνει στον Στέφανο το ζευγάρι έρχεται σε ρήξη. Η Τζένη δέχεται πίεση από τον Στέφανο και αναγκάζεται να του ομολογήσει ότι εκείνη έβαλε τον πατέρα της να στείλει το βίντεο προκαλώντας το ξέσπασμά του. Ταυτόχρονα, ο Παύλος αρχίζει να κερδίζει το χαμένο έδαφος με τη Σοφία, ενώ ο Δημήτρης με την Κατερίνα έχουν ένα ρομαντικό ραντεβού που διακόπτεται απότομα.

Τρίτη 08 Δεκεμβρίου – Επεισόδια 53 & 54

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53

Η Αθηνά διώχνει την Κατερίνα από το σπίτι και συγκρούεται με τον Δημήτρη. Η Όλγα μαλώνει με την Κατερίνα για την σχέση της με τον Δημήτρη. Την ίδια στιγμή η Τζένη παρακαλεί τον Μιχάλη να πείσει την Αγγελική να σταματήσει να την εκβιάζει, προσπαθώντας να τον στρέψει εναντίον της. Ο Παύλος, μετά τον τσακωμό με τα αδέρφια του ζητά καταφύγιο στην Σοφία, φέρνοντάς την και πάλι αντιμέτωπη με το δίλημμά της να τον συγχωρήσει για χάρη των παιδιών. Ο Γιάννης στριμώχνει τον Νικόλα για τα λεφτά που του χρωστάει και του προτείνει μια επικίνδυνη συμφωνία. Οι υποψίες του Μιχάλη για τα αισθήματα της Αγγελικής απέναντι στον Στέφανο, μεγαλώνουν.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54

Ο Δημήτρης κατηγορεί την Αγγελική για την έφοδο της Αθηνάς στο δωμάτιό του. Εκείνη στρέφει τις υποψίες του στην Όλγα. Ο Στέφανος συγκρούεται με την Αθηνά όταν μαθαίνει ότι χτύπησε τον Δημήτρη και στη συνέχεια ρίχνει ευθύνες στην Αγγελική. Ο Παύλος ξυπνάει στο ίδιο κρεβάτι με τη Σοφία. Φτάνει ένα γράμμα στα χέρια του Μιχάλη που αιτιολογεί την εξαφάνιση του Παναγιώτη. Ο

Παύλος επιμένει ότι θα βρει λύση στο πρόβλημα με τους Βρετανούς και συμφωνεί με τ’ αδέλφια του να μην πουν τίποτα στην Αθηνά για την ματαίωση της συμφωνίας. Ο Νικόλας ψάχνει τρόπο να ξεπληρώσει τον ντίλερ. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ξέρει τα πάντα για τη σχέση του με τη Τζένη και ζητάει αντάλλαγμα για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement