Αγγελική: Ο Παύλος κρατάει όπλο και απειλεί τον Ανδρέα

Στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ALPHA «Αγγελική», οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις έρχονται την νέα εβδομάδα! Τι θα δούμε από την Δευτέρα 8 έως την Πέμπτη 11 Μαρτίου;

Advertisement

*Τι θα δούμε άραγε στο επεισόδιο της Πέμπτης; Ο Παύλος θα απειλήσει με όπλο τον Ανδρέα. Ποια θα είναι η εξέλιξη;

Διαβάστε τις περιλήψεις των νέων επεισοδίων της εβδομάδας που έρχεται!

Advertisement

Δευτέρα 08 Μαρτίου – Επεισόδιο 94

Η Ελένη με τον Μιχάλη γιορτάζουν για τα αποτελέσματα και έρχονται πολύ κοντά. Ο Στέφανος μαθαίνει από την Ασπασία ότι η βιολογική μητέρα της Δανάης την ψάχνει, όταν τους βρίσκει η Αγγελική. Η Τζένη ετοιμάζεται για το ταξίδι της αλλά η στάση του Παύλου προκαλεί τη ζήλια της και έρχονται σε ρήξη. Ταυτόχρονα η Αθηνά προβληματισμένη από την επίσκεψη του Παύλου  προσπαθεί να ψαρέψει τον Δημήτρη, ενώ μετέπειτα καλείται να αντιμετωπίσει την Ελένη. Η Όλγα βρίσκει τη Λένα σε άσχημη κατάσταση κι εκείνη της εκμυστηρεύεται ότι δεν αντέχει άλλο να κρατάει το βαρύ της μυστικό χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνες.

Advertisement

*Συμμετέχει η Πηνελόπη Σεργουνιώτη στο ρόλο της Άννας.

Τρίτη 09 Μαρτίου – Επεισόδιο 95

Η Αθηνά διώχνει την Ελένη από το σπίτι αμφισβητώντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων του τεστ DNA και ξεσπάει στον Στέφανο που δέχτηκε να κάνει την εξέταση πίσω από την πλάτη της. Ο Μιχάλης μην μπορώντας να αντέξει το ότι είναι βιολογικός γιος του Γιώργου Αργυρού το ρίχνει στο ποτό, προκαλώντας την ανησυχία του Θωμά. Ο Νικόλας μαθαίνει από την Ιωάννα ότι ο Παύλος παραλίγο να την πνίξει και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει πράγμα που έχει όμως απρόσμενες συνέπειες. Ο Στέφανος πιεσμένος από παντού, αποκαλύπτει στην Αγγελική την αλήθεια για την Ασπασία και ζητάει τη συμβουλή της ως προς τι να κάνει με τη Δανάη. Τέλος, ο Αποστόλης και η Άννα έρχονται αρκετά κοντά, πράγμα που κάνει την Ιωάννα να ζηλέψει.

Τετάρτη 10 Μαρτίου– Επεισόδιο 96

Ο Θωμάς ζητάει εξηγήσεις από τον Μιχάλη για τη στάση του, αλλά εκείνος εξαφανίζεται μην μπορώντας να του πει την αλήθεια. Η Ελένη δεν μπορεί να εξηγήσει την συμπεριφορά του Μιχάλη και ζητάει απαντήσεις ενώ την ίδια στιγμή ο Στέφανος της ζητάει να κάνουν επαναληπτικό τεστ DNA για να είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα. Η Τζένη δέχεται μια επίσκεψη από τον Σταυριανό στο ξενοδοχείο και καταφέρνει να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιο συνεργασίας των Αργυρών με τον βρετανικό ιππόδρομο. Η Ιωάννα καλεί τον Αποστόλη στο σπίτι της με σκοπό να του μιλήσει ειλικρινά για τα συναισθήματά της, αλλά πάλι καταλήγουν να μαλώνουν. Τέλος, ο Νικόλας ρωτάει την Αγγελική αν ήταν αυτή που τον κατέδωσε στην αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών.

Πέμπτη 11 Μαρτίου– Επεισόδιο 97

Μετά την είδηση για το σπάσιμο του συμβολαίου, ο Στέφανος και η Αθηνά πάνε από το γραφείο του Σταυριανού για να δούνε τι θα κάνουνε. Ο Δημήτρης βρίσκει ευκαιρία και ενημερώνει την Κατερίνα να περάσει κρυφά από το σπίτι για να τη δει αλλά γίνεται αντιληπτή από την Όλγα. Η Λένα με τον Θωμά συνεχίζουν να ανησυχούν για τον Μιχάλη, ο οποίος επικοινωνεί μόνο με την Αγγελική και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Αργυρό και τη μητέρα του. Ο Ανδρέας κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στη Σοφία με την πρόφαση να της δώσει κάτι ευχετήριες κάρτες από τους συναδέλφους της, αλλά η Ιωάννα καταλαβαίνει τις πραγματικές του προθέσεις. Την ίδια στιγμή όμως ο Παύλος, τυφλωμένος από ζήλια, τον περιμένει έξω από το σπίτι με ένα περίστροφο στο χέρι.

*ΑΝΝΑ (Πηνελόπη Σεργουνιώτη)

Η Άννα είναι η νέα κτηνίατρος που προσλαμβάνεται προσωρινά μέχρι να γίνει καλά ο Δημήτρης. Δουλεύει μαζί με τον Αποστόλη και σχεδόν αμέσως ανακαλύπτουν πόσο πολύ ταιριάζουνε. Η Άννα είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά που γοητεύει τους άλλους με το μπρίο, το χαμόγελό και τα πολλά ταλέντα της (όπως το ότι ξέρει να παίζει κιθάρα). Σε πολλά σημεία είναι ο αντίποδας της Ιωάννας: τρώει τα πάντα και είναι αντίθετη με τις ανοιχτές σχέσεις καθώς δεν βρίσκει τη λογική σ’ αυτές, γιατί όπως λέει όταν είναι με κάποιον θέλει να είναι με κάποιον. Είχε κάποιες σχέσεις στο παρελθόν απ’ τις οποίες προδόθηκε και αυτό ίσως την έχει κάνει κάπως ανασφαλή και ζηλιάρα. Είναι όμως και διεκδικητική, ειδικά όταν θέλει κάτι… ή κάποιον… πράγμα που θα την φέρει σε μεγάλη κόντρα με την Ιωάννα για την καρδιά του Αποστόλη. Αγαπημένη της χειρονομία είναι το fist-bump το οποίο το κάνει συνέχεια, σαν τικ, και ειδικά όταν νιώθει άνετα με τον άλλον.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement