«Αγγελική» – Spoiler: Ο Δημήτρης βάφει για άλλη μια φορά τα χέρια του µε αίμα

Με κομμένη την ανάσα αναμένεται η συνέχεια της σειράς του Alpha «Αγγελική».
Με βάση το spoiler στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε και μία δολοφονία. Σύμφωνα µε όσα γράφει η Σοφία Τσίρκα, στο περιοδικό TV O’Clock που κυκλοφορεί, ο αστυνόμος Βασίλης Μακρής πέφτει θύμα του Δημήτρη, ο οποίος για άλλη μια φορά βάφει ακόμη τα χέρια του µε αίμα και τον σκοτώνει προκειμένου να σταματήσει τις έρευνες για εκείνον.

Advertisement

Διαβάστε αναλυτικά:

Τα σκοτεινά σχέδια του Δημήτρη

Advertisement

Ο Δημήτρης έχει αποδείξει πως είναι ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να διαφυλάξει τα μυστικά του αλλά και για να εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες του. Την αδίστακτη πλευρά του χαρακτήρα του έχουν βιώσει αρκετές γυναίκες, ενώ στα επεισόδια που θα προβληθούν μετά τα Χριστούγεννα ακόμη ένας άνθρωπος θα πέσει θύμα του νεαρού Αργυρού. Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, ο αστυνόμος Βασίλης Μακρής υποψιάζεται από την πρώτη στιγμή πως ο Δημήτρης δεν είναι αυτός ο αθώος άντρας µε κάποιες ιδιαιτερότητες που θέλει να κάνει τους άλλους να πιστεύουν πως είναι.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να σκοτώσει τον Βασίλη Μακρή

Advertisement

Ο Μακρής, από τη στιγμή που ο Δημήτρης πήγε στο αστυνομικό τμήμα ως ύποπτος για την επίθεση που δέχτηκε μια γυναίκα στο πάρκο, αρχίζει να τον ερευνά, καθώς είναι σχεδόν σίγουρος για την ενοχή του. Ωστόσο, η επιμονή του αστυνόμου θα αποβεί μοιραία. Ο Δημήτρης, όταν νιώθει πως κινδυνεύει, βγαίνει εκτός ελέγχου και έτσι θα γίνει και στην προκειμένη περίπτωση. Όσο ο Μακρής ασχολείται µε τον Δημήτρη, ψάχνει για εκείνον και αναλύει την ψυχολογία του, τόσο εξοργίζει τον νεαρό. Η προσπάθεια που κάνει η Αθηνά να ηρεμήσει και να καθησυχάσει τον γιο της πέφτει στο κενό και ο Δημήτρης αποφασίζει να «ξεφορτωθεί» το πρόβλημα που αυτή τη φορά λέγεται Βασίλης Μακρής.

Ο Δημήτρης σκοτώνει τον αστυνομικό

Όπως έκανε και µε τον Παναγιώτη, αποφασίζει να του κλείσει το στόμα μια και καλή. Με μεθοδευμένες κινήσεις καταφέρνει να σκοτώσει τον αστυνομικό και η είδηση πέφτει σαν βόμβα σε όλους. Φυσικά, ακόμη µία φορά, ο Δημήτρης έχει καταφέρει να καλύψει τα ίχνη του και ήσυχος πια πως κανείς δεν τον ερευνά συνεχίζει να οργανώνει τα επόμενα σχέδιά του. Σύμφωνα µε τις εξελίξεις, μάλιστα, θα κινδυνεύσουν κι άλλοι από το μένος και τα αρρωστημένα σχέδια του νεαρού. Άλλωστε, για τον Δημήτρη πρέπει να πεθαίνει όποιος πάει κόντρα στις ορέξεις του και στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement