Αγγελική Spoiler – Παύλος και Τζένη: Η ώρα της αποκάλυψης μπροστά σε όλη την οικογένεια

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής». Ολόκληρη η οικογένεια θα βρεθεί μπροστά σε μία αναπάντεχη αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Advertisement

Συγκεκριμένα:

Η Τζένη, που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Στέφανο, τελικά θα μείνει στην αγκαλιά του κρυφού εραστή της και αδελφού του, Παύλου. O Στέφανος βάζει πάνω απ’ όλα την Τζένη και μάλιστα ετοιμάζονται οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως σύντομα, και πριν καλά καλά βιώσουν τον έγγαμο βίο, θα πάρουν διαζύγιο αφού ο αδελφός του, Παύλος, θα ανακοινώσει μπροστά σε όλη την οικογένεια πως οι δυο τους είναι εραστές.

Advertisement

«Εγώ και η Τζένη έχουμε ερωτική σχέση πολύ καιρό και μάλιστα ενώ έκανε τις ετοιμασίες του γάμου σας, Στέφανε» θα παραδεχτεί μπροστά σε όλους και το βλέμμα του Στέφανου θα καρφωθεί στην Τζένη, η οποία αρχικά θα αρνηθεί τα λόγια του. Όταν όμως ο Παύλος βάλει από το κινητό του να ακουστεί ένα μήνυμα που του άφησε μια μέρα πριν τον γάμο τους, άπαντες θα σοκαριστούν. «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε τώρα από το σπίτι μου. Δεν θέλω να έχω την παραμικρή σχέση μαζί σου» θα της πει ενώ θα κλαίει με αναφιλητά. Η Τζένη δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια να του εξηγήσει, όμως εκείνος θα φανεί απόλυτος. «Μη μιλάς άλλο! Το μόνο που έχεις πλέον να περιμένεις από εμένα, είναι το διαζύγιό μας».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement