Αγγελική: Στέφανος και Αγγελική παντρεύονται

Η στιγμή που περίμεναν χιλιάδες τηλεθεατές έφτασε. Ο Στέφανος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη λατρεμένη του Αγγελική. Μέχρι τότε, όμως, το ζευγάρι θα ζήσει πολλές άσχημες στιγμές.

Advertisement

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οταν ο Στέφανος, παρουσία σύσσωμης της οικογένειάς του, ζήτησε από την Αγγελική να παντρευτούν, εκείνη δεν μπόρεσε να του πει όχι! Του είπε ένα ηχηρό ναι, το οποίο όμως βύθισε άπαντες σε θλίψη και κυρίως την Αθηνά, που έχει καταλάβει πλέον καλά πως η νοσοκόμα της έχει καλά κρυμμένα μυστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής», το ζευγάρι θα κληθεί να αντιμετωπίσει… θεούς και δαίμονες του σπιτιού μέχρι να καταφέρει να ενωθεί με τα ιερά δεσμά το γάμου. Προβληματισμένος θα φανεί και ο Δημήτρης από την απόφαση του αδελφού του να παντρευτεί και μάλιστα δεν θα διστάσει να του τονίσει πως μάλλον βιάζεται. «Βιάζομαι; Τι εννοείς, Δημήτρη, πως βιάζομαι; Πόσο θα πρέπει να περιμένω δηλαδή για να είμαι με τη γυναίκα που αγαπώ; Ξεχνάς πόσο πολύ έχω ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν;», του απαντάει ο Στέφανος και ο Δημήτρης κάνει πως το σκέφτεται. Δευτερόλεπτα αργότερα θα του πει τελικά πως δεν είναι πολύ σοφό εκ μέρους του να κάνει και άλλο γάμο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Στο μεσοδιάστημα, η Αθηνά δεν θα σταματήσει να κάνει έρευνες για να μάθει ό,τι μπορεί από το παρελθόν της νοσοκόμας της.

Advertisement

Τα προβλήματα χτυπούν την πόρτα τους

Ενα από τα προβλήματα που θα τους απασχολήσουν θα είναι η απομάκρυνση της οικογένειας Ζάχου από το κτήμα τους. Ειδικά ο Στέφανος, που τους θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, θα κλονιστεί και θα προσπαθήσει να τους αλλάξει γνώμη. Εν τω μεταξύ η εγκυμοσύνη της Τζένης θα είναι ένα ακόμα σημείο που θα κάνει άπαντες να δυσανασχετήσουν και κυρίως την Αθηνά όταν θα μάθει πως το παιδί είναι του Παύλου. «Ώστε τα κατάφερε το παλιοθήλυκο, έτσι δεν είναι Παύλο; Κατάφερε να μπει στην οικογένειά μας και να διεκδικήσει μερίδιο από την περιουσία που έφτιαξε ο πατέρας σου… Αν ήταν αυτός ζωντανός, όλα θα ήταν αλλιώς», θα του πει, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει. Τα πραγματικά προβλήματα όμως στη σχέση του Στέφανου και της Αγγελικής θα παρουσιαστούν όταν ο Αποστόλης, πάνω στα νεύρα του, πει στον Δημήτρη πως η Αγγελική είναι η Μαργαρίτα, το κορίτσι του αδελφού του που βίασε εκείνος με τα αδέλφια του 18 χρόνια πριν, μετά από εκείνο το πανηγύρι που έχει στοιχειώσει όλους. Η αποκάλυψη αυτή, στην αρχή θα σοκάρει όλους, όμως δεν θα σημάνει την αρχή του τέλους για το ζευγάρι. Αντίθετα, θα τους ενώσει περισσότερο!

Advertisement

ΜΠΟΞ

Στο πλευρό τους η Δανάη!

Ο μοναδικός άνθρωπος που θα χαρεί με το νέο του γάμου θα είναι η κόρη του Στέφανου, η Δανάη, η οποία προς το παρόν αγνοεί το γεγονός πως η κοπέλα που ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του πατέρα της είναι η βιολογική της μητέρα. Το νεαρό κορίτσι θα θελήσει να τους βοηθήσει με τις ετοιμασίες, κυρίως όμως θα είναι το άτομο που θα τους παρηγορεί στα… δεινά που σύντομα θα αρχίσουν να τους χτυπούν την πόρτα.

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement