Αγγελική – Το απόλυτο Spoiler: Η Αγγελική έρχεται πρόσωπο µε πρόσωπο με τον τέταρτο βιαστή της


Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της “Αγγελικής” αφού η ηρωίδα θα έρθει αντιμέτωπη για πρώτη φορά με τον τέταρτο βιαστή της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv και της Σοφίας Τσίρκα, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha, η μοίρα φέρνει αυτόν τον άντρα μπροστά στην Αγγελική και εκείνη θα πάρει επιτέλους την εκδίκηση της.

Advertisement

H Αγγελική μαθαίνει ποιος είναι ο τέταρτος βιαστής της

Η ζωή της Αγγελικής ανατράπηκε ακόμη µία φορά όταν ανακάλυψε πως ο Στέφανος δεν συμμετείχε στον βιασμό της. Από τότε, μαζί µε τον Μιχάλη προσπαθούν να βρουν και να μάθουν όσα μπορούν για τον τέταρτο που ήταν μαζί µε τα μικρότερα αδέλφια Αργυρού εκείνο το μοιραίο βράδυ. Και σύντομά καταφέρνουν να μάθουν πληροφορίες γι’ αυτόν τον άντρα. Όμως, δεν μένουν µόνο στις πληροφορίες, καθώς το επόμενο βήμα είναι να βρουν πού εργάζεται και πού κινείται, προκειμένου να πάρει η Αγγελική την πολυπόθητη εκδίκησή της και από αυτόν.

Advertisement

Η Αγγελική αντικρύζει τον τέταρτο βιαστή της

Ωστόσο, η μοίρα πρόκειται να τη φέρει πρόσωπο µε πρόσωπο µε αυτόν που ψάχνει και μάλιστα σε ένα μέρος που ποτέ δεν φανταζόταν πως θα τον συναντήσει. Η Αγγελική βρίσκεται μαζί µε τον Στέφανο και την Αθηνά στην κλινική, όπου η τελευταία συνεχίζει να κάνει τη θεραπεία της. Εκεί, οι δύο πρώτοι βρίσκουν λίγο χρόνο να καθίσουν μαζί και έρχονται ακόμη πιο κοντά, καθώς ο Στέφανος τής ανοίγει την καρδιά του για όσα περνάει το τελευταίο διάστημα µε την οικογένειά του, τα οποία τον ανάγκασαν να φύγει από το σπίτι και να είναι μακριά από τη μητέρα του. Αργότερα, η Αγγελική ζητάει να πάει εκείνη να πάρει τη Δανάη από το σχολείο προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. Εκεί, όμως, στον χώρο του σχολείου έρχεται αντιμέτωπη µε αυτό που έψαχνε. Η Αγγελική αντικρίζει τον τέταρτο άντρα από το βράδυ του βιασμού.

Advertisement

Ο τέταρτος βιαστής της Αγγελικής

Πρόκειται για τον Στέλιο Τολέγα, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, είναι καθηγητής στο σχολείο όπου φοιτά η Δανάη. Η έκπληξη της Αγγελικής είναι μεγάλη και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει! Ωστόσο, χαίρεται, καθώς τώρα μπορεί να βρει τρόπο να τον πλησιάσει και να τον κάνει και αυτόν να πληρώσει που της κατέστρεψε τη ζωή εκείνη τη μοιραία νύχτα του πανηγυριού. Την ίδια στιγμή, ακόμη µία ιστορία που ανησυχεί την Αγγελική είναι να βρουν µε τον Μιχάλη τον Παναγιώτη, που τους είπε πως γνωρίζει πολλά για τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής. ∆εν μπορούν, όμως, να φανταστούν πως ο Δημήτρης και η Αθηνά έχουν ήδη προχωρήσει το δικό τους σχέδιο, προκειμένου ο Παναγιώτης να µη βρεθεί ποτέ και να µην αποκαλύψει όσα γνωρίζει.

Στον ρόλο του Στέλιου Τολέγα, ο Χρήστος Μαλάκης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement